Vastgoed Belang, al jaren een begrip

Vastgoed Belang is al sinds 1894 dé Nederlandse vereniging van particuliere verhuurders van woningen, kantoren, winkels en overig vastgoed. Met een actieve lobby bij zowel de landelijke als lokale politiek maken wij ons sterk voor de belangen van particuliere vastgoedeigenaren.

Word lid! Dan profiteert u direct van ons kenniscentrum, (juridische) dienstverlening, financiële voordelen, bijeenkomsten en netwerken en natuurlijk een krachtige belangenbehartiging.

 

Nieuws »

Meer nieuwsberichten
(advertentie van netwerkpartner)
Bouwkundig netwerk LEVEL Vastgoed

Word jij onze nieuwe collega?

Vastgoed Belang zoekt nieuwe collega Adviseur Strategie & Beleid!

Hoe lossen we de huidige wooncrisis op en hoe dragen particuliere beleggers daaraan bij? Wat is nodig om de winkelsector goed door de coronapandemie te loodsen? Wat is de toekomst van het Nederlandse kantorenlandschap? Jij werkt mee aan het vinden van antwoorden op onder meer deze vragen.

Ben jij klaar om relevante landelijke en lokale ontwikkelingen te vertalen naar strategie en beleid van de Vereniging? En wil jij je samen met een jong en gedreven team inzetten voor Goed Verhuurderschap? Dan komen we graag met je in contact! Klik hier voor meer informatie.

Cursussen

Volledige planning (in totaal 57 cursussen)

Uitgelicht!

Exclusieve korting op advocaatkosten voor leden van Vastgoed Belang!

Er is veel aan de hand binnen de particuliere vastgoedsector. Dat roept voor veel beleggers allerlei vragen op!

Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedpraktijk hebben de advocaten van Hielkema & co zich volledig toegelegd op het vastgoed- en huurrecht voor woonruimte en bedrijfsruimte. Zij overzien het gehele speelveld. Daarnaast hebben de advocaten ook kennis van het bestuursrecht, zoals vergunningstrajecten bij de gemeente en handhaving door gemeenten.

Wist u dat leden van Vastgoed Belang voor een sterk gereduceerd ledenuurtarief ad €190,- ex btw ex 6% kantoorkosten gebruik kunnen maken van de netwerkadvocaten. Deze korting kan oplopen tot wel €150,-.

Zo heeft u in één klap uw lidmaatschap terug verdiend! Klik hier voor meer informatie over aanmelden. 

Afbeelding1