Lidmaatschap

Wilt u zich aanmelden als nieuw lid? U bent van harte welkom! Wij bieden u informatie en advies over alle stappen van het beleggingsproces, fikse kortingen op nuttige producten en diensten, gezellige en informatieve netwerkborrels, en nog veel meer! Hoe meer leden, hoe beter wij uw belangen kunnen behartigen in de politiek! Word nu lid en profiteer direct van alle ledenvoordelen.

​De voordelen van het lidmaatschap

Een deskundige en ervaren branchevereniging. Leden van Vastgoed Belang profiteren van 125 jaar brede expertise en ervaring op het gebied van vastgoed. Wij bieden:

Kortingen en voordeel bij al onze netwerkpartners

Leden van Vastgoed Belang kunnen bij diverse netwerkpartners gebruik maken van gunstige tarieven en fikse kortingen, waaronder; korting op uw (vastgoed) verzekering, korting op bouwkundige diensten als puntentellingen en energieadviezen voor energielabel(s), bouwkundige keuringen, en gratis WOZ-check;


Krachtige en actieve belangenbehartiging richting de lokale en landelijke politiek

Als individuele vastgoedeigenaar is het heel moeilijk om uw stem te laten horen. Als lid van Vereniging Vastgoed Belang staat u met circa 5000 leden sterker. Wij kennen de weg in politiek Den Haag en in de lokale politiek via onze regionale besturen. Als collectief wordt er naar Vastgoed Belang wél geluisterd.

Onze lobby richting de politiek focust zich primair op:
  • Het bevorderen van wet- en regelgeving die particuliere verhuur faciliteert;
  • Het waarborgen van een eerlijke belasting op vastgoed;
  • Het aanpakken van de leegstand van kantoren en winkels;
  • Het verduurzamen van vastgoed op een manier die haalbaar en betaalbaar is;

Contributie

 De jaarcontributie is vastgesteld op:
  • € 286,- (incl. btw) voor beleggers met minder dan 50 percelen ;
  • € 949,- (incl. btw) voor beleggers met meer dan 50 percelen en/of vertegenwoordigers van particuliere beleggers, zoals beheerders;
  • € 84,-  (incl. btw) speciaal voor studenten die vanaf de middelbare school doorstromen naar een studie vastgoed op mbo, hbo of wo-niveau (student dient in het bezit te zijn van een collegekaart).
Download hier de statuten.