Netwerkpartner

PBOV BV Bouwkundig Netwerk

Vastgoed Belang biedt per 1 januari 2017 bouwkundige ondersteuning aan haar leden. Hiervoor is door Klaassen PBOV B.V. een landelijk netwerk opgericht onder de naam Bouwkundig Netwerk. Door de korte lijnen met Vastgoed Belang is het Bouwkundig Netwerk altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche. Zo kan het Bouwkundig Netwerk u altijd kwalitatief hoogwaardige én betaalbare dienstverlening bieden voor al uw vastgoedvraagstukken.

Vastgoed Belang biedt haar leden bouwkundige ondersteuning, via het Bouwkundig Netwerk. Hiervoor is door Klaassen PBOV B.V. een landelijk netwerk opgericht onder de naam Bouwkundig Netwerk. Dit netwerk bestaat uit meerdere partners, die u kunnen ondersteunen bij bouwkundige vragen.

Door de korte lijnen met Vastgoed Belang is het Bouwkundig Netwerk altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche. Zo kan het Bouwkundig Netwerk u altijd kwalitatief hoogwaardige én betaalbare dienstverlening bieden voor al uw vastgoedvraagstukken. Speciaal voor de leden van Vastgoed Belang zijn daarbij extra scherpe tarieven vastgesteld. Op deze manier haalt u altijd het maximale rendement uit uw vastgoed.

Bij de aankoop of het beheer van een pand komt nogal het één en ander kijken. Eén van de onderdelen van het proces waarin een vastgoed belegger kritisch is, is de bouwkundige staat, de beleggingswaarde en de mogelijkheden van een pand. De gevolgen van achterstallig onderhoud, slechte voorzieningen, een te lage energieprestatie en onvoorziene aanpassingen teneinde een goede huur te kunnen ontvangen zijn daarbij leidend. Voor alle vragen op dit gebied, biedt het Bouwkundig Netwerk de juiste ondersteuning.

Contact

​Achterom 66
2991 CV Barendrecht
010 268 10 08
info@pbov.nl
www.pbov.nl