Netwerkpartner

Huurcheck NL

​Vastgoed Belang staat voor Goed Verhuurderschap en biedt daarom een Credit Check aan via Huurcheck Nederland. Met een Credit Check toetst u de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van uw klanten met één druk op de knop. U ontvangt een digitaal rapport, waarna u direct weet met wie u zaken doet.
Vastgoed Belang is verheugd de nieuwe, verbeterde én goedkopere Credit Check te kunnen aanbieden van Huurcheck Nederland. Daarmee helpen we gezamenlijk de huurmarkt te verbeteren en het werkproces te versnellen. Het aanvragen van een Credit Check is exclusief voor leden van Vastgoed Belang. Log daarom in en regel uw aanvraag snel en gemakkelijk online! 

Waarom een Credit Check?

Vastgoed Belang staat voor Goed Verhuurderschap en biedt daarom een Credit Check aan via Huurcheck Nederland. Met een Credit Check toetst u de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van uw klanten met één druk op de knop.
  1. Heeft de huurder wellicht eerder huurachterstanden gehad?
  2. Is een identiteitsbewijs van de aspirant-huurder echt of vervalst?
  3. Of staat de persoon wellicht op een internationale zwarte lijst? 

Hoe vraag ik de Credit Check aan?

Leden van Vastgoed Belang kunnen al vanaf €1,50 (excl. btw) per Credit Check een aanvraag doen. Bent u lid van Vastgoed Belang? Klikt u op:  

VRAAG HIER EEN CREDIT CHECK AAN


Hoe lees ik de uitkomst van de Credit Check?

Bekijk hier het instructievideo over de aanvraag van een Credit Check en hoe een check wordt uitgevoerd


Bij wie moet ik zijn voor mijn vragen? 

Bij vragen over de ontvangen informatie is de servicedesk van Huurcheck Nederland telefonisch bereikbaar op: 088-1235050. 

Voorwaarden Credit Check 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij de aanvraag: 
  • De aanvrager heeft toestemming gevraagd aan de potentiële huurder om de persoonlijke gegevens te gebruiken teneinde een Credit check te doen.
  • Vastgoed Belang vrijwaart zich van aansprakelijkheid voor de uitkomst van het waarderingscijfer van de Credit check ten opzichte van de aanvrager.
  • Vastgoed Belang vrijwaart zich van aansprakelijkheid voor de uitkomst van het waarderingscijfer van de Credit check ten opzichte van de potentiële huurder.
  • De informatie dient vertrouwelijk te worden behandeld en niet verstrekt te worden aan derden.
  • De informatie betreft een momentopname van de financiële positie van de potentiële huurder.
Let op: credit Checks zijn alleen betrouwbaar bij invoering van correcte gegevens. Verifieer het opgegeven adres altijd met andere stukken zoals een GBA uittreksel, werkgeversverklaring enzovoort. 

Privacy verklaring

Op onze sites treft u een aantal links aan naar andere websites. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor de wijze waarop die partijen met uw gegevens omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, wanneer aanwezig, van de website die u bezoekt. Vastgoed Belang vrijwaar zich van aansprakelijkheid voor de uitkomst van de waardering van de Credit Check ten opzichte van de aanvragen. Vastgoed Belang vrijwaart zich van aansprakelijkheid voor de uitkomst van de waardering van de Credit Check ten opzicht e van de potentiële huurder. 

Contact

088-1235050
service@helpdesk.nl
Huurcheck

VRAAG HIER EEN CREDIT CHECK AAN