Vastgoed Belang, al jaren een begrip!

Vastgoed Belang is al sinds 1894 dé Nederlandse vereniging van particuliere verhuurders van woningen, kantoren, winkels en overig vastgoed. Met een actieve lobby bij zowel de landelijke als lokale politiek maken wij ons sterk voor de belangen van particuliere vastgoedeigenaren.

Word lid! Dan profiteert u direct van ons kenniscentrum, (juridische) dienstverlening, financiële voordelen, bijeenkomsten en netwerken en natuurlijk een krachtige belangenbehartiging.

 Save the date2

Nieuws »

Meer nieuwsberichten
(advertentie van netwerkpartner)
NIBC Havenstad

Netwerkpartner van de maand

Wist u dat onze leden kunnen rekenen op specialistische kennis en begeleiding als het gaat om allerlei soorten financieringsvraagstukken?

Dankzij de samenwerking met Barlavento ontvangen leden van Vastgoed Belang een fikse korting op advisering rondom (bestaande) leningen of inventarisatie van financieringsmogelijkheden. Door de jarenlange ervaring, een breed netwerkwerk van geldversterkers en marktkennis heeft Barlavento al veel leden geholpen aan een optimale financieringsstructuur.

Zo is uw lidmaatschap wel snel terugverdiend!logo barlavento

Cursussen

Volledige planning (in totaal 7 cursussen)

Voor de leden

UITNODIGING: Ledenbijeenkomst Regio Oost 

Namens het bestuur van regio Oost nodigt Vastgoed Belang haar leden van harte uit om op donderdag 11 november deel te nemen aan een interessant ledenbijeenkomst. Op het programma staat o.a. gepland: kennismaking met de nieuwe voorzitter Jack de Vries, de laatste juridische en politieke updates door de experts van Vastgoed Belang en nog veel meer. Uiteraard is aansluitend gelegenheid voor een (netwerk)borrel. Kortom:

Wanneer  : Donderdag 11 november 2021

Tijd           : 17:00 uur tot 20:00 uur

Locatie     : Postillion Hotel (Deventer)  

Aanmelden kan via: lgu@vastgoedbelang.nl

Wij kijken er naar uit elkaar op 11 november fysiek te ontmoeten!