Premium Partner

Bouwkundig netwerk

Het Bouwkundig Netwerk is de netwerkpartner van Vastgoed Belang voor de bouwkundige ondersteuning bij de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van vastgoed. Dit landelijke netwerk bestaat uit meerdere partners, die u kunnen ondersteunen bij bouwkundige vragen.
Door de korte lijnen met Vastgoed Belang is het Bouwkundig Netwerk altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche. Zo kan het Bouwkundig Netwerk u altijd kwalitatief hoogwaardige én betaalbare dienstverlening bieden voor al uw vastgoedvraagstukken. Speciaal voor de leden van Vastgoed Belang zijn daarbij extra scherpe tarieven vastgesteld. Op deze manier haalt u altijd het maximale rendement uit uw vastgoed.

Bij de aankoop of het beheer van een pand komt nogal het één en ander kijken. Onderdelen van het proces waarin een vastgoedbelegger kritisch is, zijn: de bouwkundige staat, de beleggingswaarde en de mogelijkheden van een pand. De gevolgen van bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, slechte voorzieningen, een te lage energieprestatie en onvoorziene aanpassingen zijn daarbij leidend om een optimale huur te kunnen vangen. Voor alle vragen op dit gebied, biedt het Bouwkundig Netwerk de juiste ondersteuning.

In de huidige tijd ligt er veel nadruk op energieverbruik en het energiezuiniger maken van vastgoed. Ook hiervoor kunt u bij het Bouwkundig Netwerk terecht. Daarbij kunnen wij u voorzien van adviezen voor gerichte investeringen, die het vastgoed duurzamer maken en ook het rendement verbeteren. Deze verduurzaming kan samengaan met de transformatie van vastgoedobjecten. Daarbij krijgt u optimaal advies hoe u bijvoorbeeld een winkel kan ombouwen tot woningen of een woning kan opsplitsen in meerdere woningen.


BIJ HET BOUWKUNDIG NETWERK KUNT U TERECHT VOOR:

  • Energielabels voor woningen
  • Energielabels voor utiliteitsgebouwen (kantoren, winkels, horeca etc)
  • Woningwaarderingen, voor een juiste huurprijsbepaling
  • Verbeteradviezen, voor een optimaal rendement uit uw vastgoed
  • Bouwkundig tekenwerk en vergunningsaanvragen
  • Transformaties en splitsingen van vastgoed
  • Bouwkundige (aan)keuringen
  • Projectontwikkeling en projectbegeleiding
  • MeerJaren Onderhoudsbegrotingen (MJOB's)

KLIK HIER VOOR HET PRIJZENOVERZICHT EXCLUSIEF VOOR LEDEN VAN VASTGOEDBELANG:


BouwkundigNetwerk.png

Contact

Achterom 66
2991 CV Barendrecht
085 444 43 21