Netwerkpartner

Rebid

“Vastgoed Belang biedt vanaf 1 maart landelijke verhuur aan in samenwerking met Rebid.nl” Woning verhuren? Via Rebid.nl kun je landelijk, volledig ontzorgd, jouw woningen verhuren en beheren. Leden van Vastgoed Belang verhuren tegen een speciaal tarief van €695 en profiteren van gratis beheer. Met 24/7 online inzicht in kandidaten, bezichtigingen, een superieure screeningsprocedure en jouw woningdossier, ben jij altijd op de hoogte.

Voordelen als lid van Vastgoed Belang voor verhuur en/of beheer

  • Jouw woning verhuren voor een vaste lage prijs. Als lid van Vastgoed Belang kun je bij Rebid een woning verhuren voor 695 euro. Optioneel, profiteer je ook van 3 maanden gratis technisch en financieel beheer (t.w.v. 49 euro per maand).

  • Volledig ontzorgd worden en geen courtage betalen? Voor 99 euro per maand verzorgt Rebid het financiële, technische en commerciële beheer. Leden van Vastgoed Belang profiteren van 3 maanden gratis en gratis fotografie. 

De voordelen van verhuren met Rebid.nl?

  • Meer kennis van de lokale markt. Door alle huurprijs data op ons platform te combineren met beschikbare data van andere platformen, weten wij precies welke huurprijs gerealiseerd kan worden. Benieuwd welke huurprijs wij voor jouw woning kunnen realiseren? 

Start huurprijsaanvraag

  • Enorm aantal gescreende kandidaten. Op ons eigen platform hebben wij tienduizenden huurders met zoekprofielen die matchen met jouw woning. Daarnaast plaatsen wij jouw woning ook bij alle andere platformen zoals Funda, Pararius en zetten wij de woning uit bij onze expat relocators.

  • Lokaal personeel met aandacht en tijd voor jouw huurder
    De bezichtigingen, incheck en inspecties worden verzorgd door ons opgeleid personeel uit jouw regio, die speciaal getraind zijn om bezichtigingen, inchecks en inspecties te doen. Zij verwelkomen jouw huurders in meerdere talen, en zijn er met volle aandacht om kandidaten rond te leiden.

  • 92% binnen 14 dagen verhuurd. Wij hebben een groot deel van het makelaars proces geautomatiseerd. Hierdoor is verhuren via Rebid gemiddeld 5 keer sneller dan via de traditionele weg. WIj starten het verhuurproces, indien mogelijk, als de huidige huurder nog in de woning zit. Hierdoor streven wij altijd naar 0 dagen leegstand. 
  • Één aanspreekpunt. Als verhuurder krijg je een vast aanspreekpunt bij Rebid die verantwoordelijk is voor de verhuur van jouw woning(en). Naast dat je 24/7 online inzicht hebt in het verhuurproces via jouw account, houdt deze persoon je op de hoogte en kun je daar altijd terecht voor vragen.

Uitgebreide screening


Naast verhuur verzorgt Rebid ook het technisch en financieel beheer verzorgen.Om zekerheid te krijgen over de nieuwe huurder, voeren wij een zeer uitgebreide screening uit op alle kandidaten.

In de screening vragen wij kandidaten een motivatie te schrijven over waarom zij de woning willen huren, doen wij diverse financiële (digitale) checks zoals BKR en EDR en worden alle loon en werkgegevens naast digitaal ook handmatig uitgebreid door onze medewerkers gecheckt.