Netwerkpartner

NIBC Vastgoed Hypotheek

​NIBC biedt heldere kredietoplossingen voor grote en kleine beleggers. Van enkele woningen tot grotere vastgoedportefeuilles.
NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van NIBC Bank N.V. (NIBC), een gevestigde Nederlandse bank. In 1945 is NIBC opgericht door de Nederlandse overheid voor de financiering van de naoorlogse wederopbouw. Zij is voortgekomen uit de Maatschappij tot Financiering van Nationaal Herstel.

De naam van deze maatschappij werd in 1971 veranderd in De Nationale Investeringsbank. De bank werd in 1999 omgedoopt tot NIB Capital N.V., wat later werd ingekort tot NIBC Bank.

We zijn liefhebbers van vastgoed. In een markt met veel nieuwkomers zijn wij de bank met 75 jaar ervaring. We are here to stay! We zijn een partner voor de lange termijn en dat vertrouwen stralen we ook uit naar buiten. Naast onze scherpe voorwaarden typeren betrouwbaarheid en expertise onze dienstverlening. NIBC is al 75 jaar de ondernemende bank die denkt en doet als ondernemers. We zijn flexibel en schakelen snel.

Contact

​Carnegieplein 4
2517 KJ 's-Gravenhage
Info@vastgoedhypotheek.nl