Netwerkpartner

Bouwmaat

​Vastgoed Belang en Bouwmaat bieden particuliere vastgoedondernemers de exclusieve mogelijkheid om een Bouwmaatpas te verkrijgen uit naam van Vastgoed Belang. Hierdoor kunt u direct profiteren van scherpe prijzen én extra kortingen. Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen.
Wij zijn Bouwmaat, de groothandel in bouwmaterialen. En dat zijn we al sinds 1986. Toen opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen. We helpen bouwers om ze nog beter te laten doen waar ze zo goed in zijn. Door advies, inspiratie en een sparringpartner te bieden, vanuit een gedeelde passie. Bij Bouwmaat doen we er alles aan om bouwers aan moois te laten bouwen. Op Bouwmaat kan je bouwen. Nu, en in de toekomst.

Bouwmaat, alles voor slimmer bouwen Bouwmaat is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Wij bieden de vakman alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud. Elke vestiging heeft een aanbod van meer dan 12.000 producten en materialen voor alle specialiteiten in de bouw. Alles binnen Bouwmaat draagt ertoe bij dat vakmensen zo efficiënt mogelijk hun klus kunnen doen.

BOUWMAAT DNA 2 KLANTBELOFTes
  • Altijd een oplossing
  • Thuis voor bouwers 
  • Het beste assortiment voor de slimme bouwer 
  • Betrokken professionals 
  • Wij maken het gemakkelijk
Voor iedere klus vind je als vakman alles om jouw klus voor te bereiden, uit te voeren en af te werken. Bouwmaat ontzorgt niet alleen met de juiste materialen en producten, maar levert ook diverse services om de vakman actief te ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Denk aan maatwerk services, klaarzetservice en de verhuur van bijvoorbeeld aanhangwagens. Het hoofdkantoor van Bouwmaat is gevestigd in Bunschoten en verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de formule. Van samenstelling van het assortiment tot inkoop en marketing. Hier wordt ook centraal de administratie, automatisering en opleidingen voor de verschillende vestigingen geregeld.

Missie bouwmaat

Wij bouwen aan een plek waar men zich thuis voelt. Dit doen we door het de vakman heel makkelijk te maken om het beste uit zichzelf, de klus en zijn bedrijf te halen. 

Visie bouwmaat

In 2022 is Bouwmaat de voorkeurspartner of het eerste alternatief voor echte vakmensen in Herstel, Renovatie en Onderhoud


Vraag uw bouwmaatpas direct aan

Vastgoed Belang en Bouwmaat bieden particuliere vastgoedondernemers de exclusieve mogelijkheid om een Bouwmaatpas te verkrijgen uit naam van Vastgoed Belang. Hierdoor kunt u direct profiteren van scherpe prijzen én extra kortingen. Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen. Bouwmaat biedt alles voor de vakman onder één dak. Houders van een persoonlijke Bouwmaatpas kunnen in geheel Nederland op 50 verschillende locaties terecht voor hun inkopen. De Bouwmaat vestigingen zijn alleen toegankelijk voor bedrijfsmatige klanten die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, en kennen ruime openingstijden. Met uw Bouwmaat pas heeft u toegang tot alle Bouwmaat vestigingen en natuurlijk ook de website www. bouwmaat. nl en Bouwmaat app voor online informatie en bestellingen.