Netwerkpartner

Barlavento

Barlavento is een kleinschalig Debt Advisory kantoor in hartje Utrecht. Sinds 2004 begeleiden en adviseren wij onze klanten bij vastgoed gerelateerde financieringsvraagstukken. Dat doen wij met passie, plezier en tegelijkertijd met een goede dosis nuchterheid. Door onze jarenlange ervaring, ons brede netwerk van geldverstrekkers en onze marktkennis helpen wij beleggers en ondernemers aan de optimale financieringsstructuur.
Leden van Vastgoed Belang ontvangen bij Barlavento een ledenkorting op de advisering rondom hun financieringstrajecten. Heeft u een financieringsvraagstuk? Neem dan contact op en wij onderzoeken dan graag vrijblijvend uw financieringsmogelijkheden!

Of het nu gaat om een langjarige beleggingsfinanciering, een tijdelijke overbruggingsfinanciering, of een bouwfinanciering zoekt; wij helpen u graag! Met bijna 20 jaar trackrecord in de vastgoed-financieringswereld, weten wij goed de weg richting alle mogelijke vastgoedfinanciers. Zowel beginnende vastgoedbeleggers als professionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en privé-investeerders voelen zich bij ons thuis. Of het nu om grote of kleine (her)financieringsvraagstukken gaat.


Naast de conventionele grootbanken is er sinds enkele jaren ook een flink aantal debtfunds actief in de markt. Al deze partijen hebben hun eigen beleid, voorwaarden en condities. Wij assisteren graag en stellen onze kennis en kunde beschikbaar.  Kortom, de leden van Vastgoed Belang kunnen rekenen op specialistische kennis en begeleiding bij alle mogelijke soorten financieringsvraagstukken.

Contact

Maliebaan 48
3581 CS Utrecht
030-6586817
info@barlavento.nl
www.barlavento.nl