Complimenten voor Vastgoed Belang tijdens retailoverleg met Eric Wiebes en Mona Keijzer

Datum: 31-03-2020
Vastgoed Belang sprak vorige week met minister Eric Wiebes en staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken over de gezamenlijke inspanningen van vastgoedpartijen en retailorganisaties rondom de coronacrisis.

​Vanuit het ministerie kwamen complimenten over de oproep van deze partijen aan alle huurders en verhuurders van retailvastgoed in Nederland om de rust te bewaren en met elkaar in gesprek te gaan over oplossingen die recht doen aan de situatie van zowel huurder als verhuurder.

Vastgoed Belang dankt al haar (bestuurs)leden voor hun tomeloze inzet in deze moeilijke tijden. 

Mona Keijzer deelde vandaag op LinkedIn:

Vandaag spraken minister Wiebes en ik met vertegenwoordigers van winkeliers en hun verhuurders. Door het coronavirus zien veel winkeliers hun omzet drastisch teruglopen, en komen ze in de problemen bij het betalen van de huur voor hun winkelpand. Gisteren publiceerden de sectoren gezamenlijk een oproep aan alle winkeliers en winkelvastgoedeigenaren om de rust te bewaren, in gesprek te blijven en samen op zoek te gaan naar een oplossing die recht doet aan elkaars belangen. 

Onze gezamenlijke reactie: ‘Het is geweldig wanneer ondernemers samen afspraken maken en elkaar overeind houden. Daarom waarderen we deze oproep van winkeliers en vastgoedeigenaren zeer. Het is in ieders belang als winkels zoveel mogelijk open kunnen blijven. Dit is hoe we het als land moeten aanpakken in deze tijd: problemen samen aanpakken en de pijn redelijk verdelen.’ 

Lees hier de oproep: https://lnkd.in/gUhxwDj

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: