Leidraad Steunakkoord voor en door de Nederlandse Retailsector

Datum: 04-05-2020
Meerdere partijen blijken verschillende interpretaties te hebben van zaken die zijn opgenomen in het ‘Steunakkoord voor en door de Nederlandse Retailsector’.

De opstellers van het Steunakkoord hebben in gezamenlijk overleg een aanvullende vragenlijst met antwoorden (Q&A) opgesteld die een leidraad kunnen zijn voor de nadere uitleg van het Steunakkoord. Het is altijd mogelijk dat er specifieke uitzonderingen op de situatie zijn, de aard van een collectieve benadering is echter dat men tracht de grootste groep van zowel retailers als verhuurders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en om daarnaast ruimte te laten voor uitzonderingen en maatwerk.

Het document is bedoeld als toelichting op de tekst van het Steunakkoord. Het is niet de bedoeling die tekst te wijzigen, maar te helpen bij de interpretatie. Indien er nieuwe vragen of suggesties binnenkomen, kunnen deze worden toegevoegd aan een nieuwe versie van deze Q&A Steunakkoord voor en door de Retailsector.


NB: U kunt uw vragen of suggesties toesturen aan secretariaat@vastgoedbelang.nl.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht:

Word lid!

Wilt u meer van dit soort artikelen lezen? Als lid heeft u toegang tot exclusieve artikelen, waardoor u up-to-date blijft over alle ontwikkelingen rondom de particuliere verhuur. Word ook lid en profiteer direct van alle voordelen.