Inschrijving Ledencongres (middag) 2 november 2023 geopend!

Datum: 31-08-2023
De inschrijving voor ons Ledencongres 2023 is officieel geopend. De spanning is voelbaar; beloven deze verkiezingen een keerpunt te worden voor het woonbeleid van het ambitieuze kabinet Rutte IV?

Leden hebben gratis toegang tot het ledencongres. Ieder lid kan één introducé meenemen tegen betaling. 


in aanloop naar...

De spanning is voelbaar; beloven deze verkiezingen een keerpunt te worden voor het woonbeleid van het ambitieuze kabinet Rutte IV? Welke wetten zullen controversieel verklaard worden en hoe zal de toekomst van ons land eruitzien? Het is van belang dat we ons verhaal blijven vertellen en de meerwaarde van de particuliere verhuurder benadrukken. De komende verkiezingen zijn niet alleen een kans om onze stem te laten horen, maar ook om de alledaagse realiteit van de gewone burger helder over te brengen naar degenen die beleid vormgeven.

aanmelden

Aanmelden kan via onze website: Actueel | Vastgoed Belang

Over het programma...

Onder leiding van niemand minder dan Rick Nieman zal een panel van deskundigen ingaan op de belastingplannen voor 2024, spreken we met de achterban over ons imago en zal er een verkiezingsdebat plaatsvinden in de aanloop naar de grote dag.

 leden.png


Wees er snel bij...

Het Ledencongres van afgelopen jaar was een doorslaand succes met een volledig uitverkochte zaal. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om tijdig gebruik te maken van de "aanmelden" knop en uw plek te reserveren in het AFAS Theater. Zonder toegangsbewijs kunnen wij u helaas geen toegang verschaffen tot het congres. Het is mogelijk om maximaal één introducé mee te nemen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden op onze website.

Studentenhuisvestingcongres (ochtend)

Voorafgaand aan het ledencongres vindt op dezelfde locatie ons eerste studentenhuisvestingscongres plaats. Dit congres is exclusief voor leden. Voor de leden die zich hebben aangemeld voor het ochtendprogramma, is een lunch beschikbaar.
09:30 uur | Inloop ochtendprogramma Studentenhuisvestingscongres
10:00 uur | Start studentenhuisvestingcongres
12:30 uur | Lunch-break
Aanmelden voor het ochtendprogramma kan via onze website: 

Actueel | Vastgoed Belang

Vragen 

Mocht u vragen hebben over het Ledencongres en/of Studentenhuisvestingscongres, dan kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@vastgoedbelang.nl. Er zal dan zo snel als mogelijk contact met u worden opgenomen.

BEDRIJFSSTAND

Het is mogelijk om tijdens ons congres een exclusieve bedrijfsstand te boeken. Heeft u interesse? Mail dan naar lgu@vastgoedbelang.nl voor de mogelijkhedenWij hopen van harte dat we u op 2 november a.s. mogen verwelkomen in het AFAS Theater in Leusden.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: