Vastgoed Belang bespreekt met minister Hugo de Jonge de Actuele Woningmarktontwikkelingen

Datum: 24-08-2023
Vastgoed Belang heeft recentelijk op uitnodiging van minister de Jonge een gesprek gevoerd met hem om de meest recente ontwikkelingen op de woningmarkt te bespreken. In het licht van de huidige politieke situatie na de val van het kabinet, was dit een belangrijk moment om de impact op het voorgenomen en lopende beleid te bespreken met de minister van Volkshuisvesting.
Bij deze bijeenkomst overhandigde Jack de Vries, de voorzitter van Vastgoed Belang, onze verhalenbundel "Particuliere verhuurders, mensen zoals jij en ik" aan Minister de Jonge. Deze verzameling verhalen biedt een intieme kijk op het leven van de hardwerkende Nederlandse particuliere verhuurders. Dit initiatief heeft tot doel de echte gezichten te tonen achter de individuen die een belangrijke rol spelen in woningverhuur - gewone Nederlanders die bijdragen aan een gebalanceerde woningmarkt, aldus de Vries bij de overhandiging.

Dit gesprek en de verhalenbundel maken deel uit van onze bredere campagne om het negatieve beeld dat soms heerst rond vastgoedbeleggers te corrigeren. Bovendien willen we benadrukken dat particuliere Vastgoed Beleggers bijna 1 miljoen huurwoningen beheren, waardoor ze de op een na grootste huisvesters zijn in Nederland. Dit draagt bij aan de woonbehoeften van meer dan 2 miljoen mensen.

Blijf op de hoogte van onze inzet om begrip te bevorderen en de positie van particuliere verhuurders op de woningmarkt te versterken.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: