Haal uw lidmaatschap er eenvoudig uit met een verzekering bij Steengoed Assurantie Advies!

Datum: 15-08-2023
Sinds 2006 is Steengoed Assurantie Advies dé verzekeringsnetwerkpartner van Vastgoed Belang. Steengoed heeft voor een groot aantal leden van Vastgoed Belang het onroerend goed verzekerd. Dit is één van de vele voordelen die het lidmaatschap van Vastgoed Belang te bieden heeft.
​De ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt en de gepaard gaande regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op. Het is daarom belangrijker dan ooit om risico’s  binnen uw portefeuille weg te nemen, door voor u passende verzekeringen. 

De verzekeringen van Steengoed zijn er specifiek op gericht om die risico’s te verzekeren die voortkomen uit het beleggen in vastgoed.

Steengoed Assurantie Advies biedt u:

 • Binnen 2 dagen een offerte voor uw vastgoed
 • Uitstekende dekkingsvoorwaarden
 • Jarenlange ervaring bij afhandelen van schades
 • Scherpe premies
Dankzij de behaalde collectiviteitskortingen profiteert u van een flink voordeel op het verzekeren van uw vastgoedportefeuille. 

Het Steengoed team is inmiddels nog verder uitgebreid om u ook voor de komende jaren goed van dienst te kunnen zijn, waaronder: 
 • Zorgvuldig afhandelen van schades
 • Correcte verzorging van afgifte polissen
 • Gedetailleerde uitwerking van aanvragen
 • Beheer van verzekeringsportefeuilles
Nog niet via Steengoed verzekerd maar wel al lid van Vastgoed Belang? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuurt u dan een e-mail met OFFERTE + uw naam en lidnummer naar steengoed@raetsheren.nl voor een vrijblijvende offerte.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Is een lidmaatschap bij Vastgoed Belang verplicht bij het afsluiten van deze verzekeringen?
Ja, een lidmaatschap bij Vastgoed Belang is verplicht. De tarieven en voorwaarden gelden exclusief voor leden van Vastgoed Belang.
 • Kunnen er zonnepanelen worden geplaatst en heeft dit effect op de verzekering?
Voor het plaatsen van zonnepanelen is toestemming van de verzekeraar benodigd. Het is daarom belangrijk om dit voorafgaand aan de plaatsing bij ons te melden. Na akkoord en plaatsing ontvangen we graag de totale factuur inclusief plaatsingskosten. Op basis van de totale kosten zal de herbouwwaarde worden geactualiseerd.
 • Behartigt Steengoed mijn belang wanneer er schade is in mijn portefeuille?
Steengoed staat altijd voor u klaar als er zich onverhoopt een schade voordoet. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Schades zijn te melden via schade@raetsheren.nl.

Lidmaatschap Vastgoed Belang

Bent u nog geen lid, maar wilt u uw lidmaatschapstarief er eenvoudig uithalen? Meldt u dan vandaag nog aan via onze website en profiteer van de voordelen die wij u te bieden hebben. 

Ledencongres

Op 2 november a.s. vindt het jaarlijkse ledencongres van Vastgoed Belang plaats in het AFAS Theater in Leusden. Binnenkort zullen de inschrijven open gaan. Tijdens dit congres zal Reatsheren ook aanwezig zijn met een bedrijfsstand om alle vragen van onze leden te beantwoorden.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: