Marketing & communicatie collega gezocht!

Datum: 07-07-2023
Vastgoed Belang breidt uit! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de functie van Marketing en Communicatie. Ben jij nieuwsgierig, enthousiast en kun jij als geen ander het verhaal van de particuliere verhuurder vertellen? Bekijk dan snel onze openstaande vacature op de onderstaande pagina.
Belangenvereniging Vastgoed Belang is de Nederlandse branchevereniging van particuliere verhuurders van woningen, winkels, kantoren en overig vastgoed. De vereniging bestaat inmiddels zo'n 128 jaar en vertegenwoordigt een brede groep verhuurders en vastgoedbeleggers; van kleine met enkele panden, tot grote ondernemers met bedrijfsmatige vastgoedportefeuilles. De leden van Vastgoed Belang zijn voornamelijk de kleine zzp'er/mkb'er met één of twee huizen in de verhuur.

In totaal bezit deze groep particuliere verhuurders meer dan 800.000 huurwoningen en huisvesten meer dan 2 miljoen Nederlanders. Daarmee vertegenwoordigen zij 25% van de Nederlandse huurwoningmarkt en staat hun maatschappelijk belang vast. Vastgoed Belang en haar leden streven naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleggen in vastgoed.

Aan de vereniging is een bureau verbonden van waaruit een hecht team van zo'n 10 professionals dagelijks in nauwe samenspraak met de leden werkt aan het behartigen van de collectieve belangen van onze leden bij beleidsmakers, -beslissers en bestuurders van overheden, toezichthouders en marktpartijen.

In dat verband is Vastgoed Belang op zoek naar een enthousiaste en proactieve:

Medewerk(st)er marketing & communicatie


Als marketing & communicatie medeweker(st)er weet je wat er binnen en buiten de vereniging speelt en maak je iedere dag de vertaling naar wat dit voor de communicatie met de leden en stakeholders van de vereniging moet betekenen.

Je werkt in projectteams mee aan de uitvoering van het op specifieke belangenbehartigings-thema's gerichte Public Affairs en Communicatiebeleid. In nauwe samenspraak met de manager Ledenrelaties werk je aan de organisatie van congressen, themabijeenkomsten, ledenvergaderingen en campagnes. Sociale media en CMS-systemen kennen voor jou geen geheimen. Je bent eindredacteur van de periodieke uitgaven van Vastgoed Belang, zoals Steengoed Digitaal en Steengoed Magazine.

Wat jij meebrengt

Wij zoeken een nieuwsgierige, enthousiaste collega die precies weet wat er speelt op communicatiegebied. Je weet wat de nieuwste theorieën en middelen zijn om communicatiedoelen te realiseren en weet ook hoe je die toepast. Je spreekt makkelijk met collega's over hun communicatiewensen, vertaalt ze en voert ze uit. Van intranet tot social media, je steekt je handen graag uit de mouwen. Je bent creatief en je hebt gevoel hoe onderwerpen met elkaar samenhangen.
 

Verder beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in een relevante richting (communicatie, journalistiek, bestuurskunde of politicologie);
 • enige werkervaring in het communicatiegebied
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • goed gevoel voor- en inzicht in maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen en hebt een scherp oog voor ontwikkelingen.;
 • affiniteit met onderwerpen rondom de vastgoedmarkt.

Wat Vastgoed Belang biedt

 • een afwisselende en inspirerende baan in een buitengewoon uitdagende en maatschappelijk relevante (beleid)omgeving;
 • een dienstverband van 80% - 100% afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden (Vastgoed Belang kent een 40-urige werkweek);
 • een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • 8% vakantiegeld en 25 + 2 vakantiedagen;
 • deelname aan de collectief-verzekerde pensioenregeling die Vastgoed Belang bij Nationale Nederlanden heeft ondergebracht;
 • de mogelijkheid van hybride-werken;
 • reiskosten- en thuiswerkvergoeding;
 • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar, dat bij wederzijdse tevredenheid aansluitend in een dienstverband voor onbepaalde tijd kan worden omgezet.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan voor uiterlijk 25 juli 2023 jouw motivatiebrief inclusief CV naar Liz Gutter, lgu@vastgoedbelang.nl en Kavish Partiman, kpa@vastgoedbelang.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via +316 39 57 93 09.

Voor werken bij Vastgoed Belang is het hebben van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: