Ledencongres terugkijken? Dat is vanaf nu mogelijk!

Datum: 30-01-2023
"Is het mogelijk om het Ledencongres nog eens terug te kijken?" "Het tijdstip van het webinar komt mij niet helemaal uit, kan ik het webinar op een later moment afkijken?" Deze vragen kregen wij regelmatig terug van onze leden. Het is voor leden van Vastgoed Belang daarom sinds kort mogelijk video's en/of opnames terug te kijken in het Ledenportaal.
Bent u lid van Vastgoed Belang? U kunt u in uw Ledenportaal diverse fragmenten terugkijken. Op die manier hopen wij met onze communicatie nóg meer leden te bereiken. U kunt onder meer het gesprek met minister Hugo de Jonge terugkijken, het gesprek met de wetenschappers waaronder Coen Teulings, Peter van Gool en Marc Francke. Daarnaast kunt u ook het webinar over de Belastingplannen 2023 nog eens bekijken.

Hoe doe ik dat?

U logt met uw gegevens in op het Ledenportaal van Vastgoed Belang via, Aanmelden | Vastgoed Belang, Wanneer u bent ingelogd scrolt u naar beneden tot het kopje video. Er verschijnen een drietal video's. U kunt op de button alle video's om alle opnames terug te kijken, Leden | Vastgoed Belang.


Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: