LEDENCONGRES: 24 NOVEMBER 2022

Datum: 09-09-2022
Ieder jaar in de maand november organiseert Vastgoed Belang haar Ledencongres; hét moment waarop u als lid van de vereniging samenkomt met belanghouders om met elkaar van gedachten te wisselen over actuele thema's voor vastgoedbeleggers.

Wegens overweldigende hoeveelheid aanmeldingen voor het Ledencongres 2022 zijn we volgeboekt. Om die reden zien wij ons genoodzaakt de inschrijving vroegtijdig te stoppen. U kunt zich dus niet meer aanmelden voor het congres. Het is ook niet meer mogelijk om bij de entree een kaart te kopen. onze Excuses voor het ongemak. 


Aanmelden (verplicht)

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden. 

Let op: aanmelden voor het Ledencongres is verplicht. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail een entreebewijs.* Zonder entreebewijs heeft u geen toegang tot het congres. Heeft u zich aangemeld? Dan ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan het congres een herinnering per e-mail met de nodige informatie.  Legitiamatie is verplicht! 

CONGRES INFORMATIE

Wanneer:  24 november 2022
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Start/einde programma: 14:30 uur - 17:30 uur, aansluitend een netwerkborrel met hapje en drankje.

Vastgoed Belang Ledencongres 2022; hét moment voor de particuliere belegger om met belanghouders van gedachten te wisselen over actuele thema's. En u kunt daar fysiek bij zijn! Staat 24 november a.s. al genoteerd in uw agenda?

Er valt veel te bespreken! De Rijksoverheid heeft de voorbije maanden een reeks beleidsvoornemens op tafel gelegd die tot doel hebben de noden op de (huur)woningmarkt te verlichten. De ambities zijn niet alleen groot; ook de manier waarop de overheid die ambities denkt te kunnen verwezenlijken gaat ver, heel ver. Het is echter niet de overheid zelf die woningen bouwt, verduurzaamt, beheert en aan woningzoekenden in gebruik geeft. Daarvoor moet zij op haar beurt weer kunnen bouwen op ontwikkelaars, beleggers, financiers en vastgoedbeheerders!

Dit jaar staat het congres opnieuw onder leiding van dagvoorzitter Rick Nieman. Onder zijn deskundigheid betreden naast de minister, prominente wetenschappers, leden van Vastgoed Belang en Kamerleden het podium. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats waar ruimte gelegenheid is om met elkaar van gedachte te wisselen. 

Programma 

Bekijk hieronder het volledige programma van het Ledencongres 2022

PROGRAMMA.LEDENCONGRES22.png

introducé

Wegens overweldigende hoeveelheid aanmeldingen voor het Ledencongres 2022 zijn we volgeboekt. Om die reden zien wij ons genoodzaakt de inschrijving vroegtijdig te stoppen. Het is ook niet meer mogelijk om een introducé te registeren voor het congres. De volgende regels blijven gelden:

  • Ieder lid mag één introducé meenemen. De introducé dient te allen tijde een eigen ticket met persoonlijke QR-code bij zich te hebben. Leden van Vastgoed Belang en de introducé kunnen zich beiden apart aan te melden. 
  • Het is niet mogelijk om meer dan één introducé mee te nemen per lid. 

beREIKBAARHEID

Meer informatie over de bereikbaarheid treft u aan in de herrinneringsmail - die u enkele dagen voor het congres ontvangt - of zie meer informatie over de bereikbaarheid op:  https://fokkerterminal.nl/contact/bezoekersinfo/

algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Ledencongres 2022


Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: