Inleiding
  
  
agenda
  
Vastgoed Belang organiseert ieder jaar tal van activiteiten zoals regiobijeenkomsten, ledenborrels, congressen en cursussen.
/actueel/agenda/agenda.jpg
juridisch
  
Dagelijks maken onze leden gebruik van het juridisch spreekuur om van onze deskundige in-house juristen en advocaten ondersteuning te krijgen in kwesties rondom de verhuur.
/juridisch/juridische-hulp-en-advies/
kalender-home
  
{AGENDA}
/actueel/agenda/kalender-home.webp
ledenservice
  
Leden kunnen dagelijks gebruik maken van het juridisch spreekuur voor maximaal 15 minuten. Als uit het gesprek blijkt dat u meer nodig heeft bij de advisering over uw zaak, wordt in hetzelfde gesprek met u in kaart gebracht op welke wijze en wie van onze specialisten u het beste verder kunnen helpen.
/juridisch/advocaatdiensten/ledenservice.webp
lidworden
  
Wij zetten ons in voor uw belang, houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verhuur en bieden professionele ondersteuning bij juridische vraagstukken. Als lid krijgt u exclusieve toegang tot het ledenportaal en al onze (online) bijeenkomsten en congressen. Verbind u vandaag nog met een community van experts en word lid!
/lidmaatschap/word-lid/vastgoedbelang.jpg
mijnvb
  
In het ledenportaal Mijn Vastgoed Belang hebben leden exclusief toegang tot alle relevante informatie en (juridische) documentatie én kunnen leden rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk, deelnemen aan ledenpeilingen of aanmelden voor activiteiten.
/leden/
vastgoedbelang
  
Vastgoed Belang is de brancheorganisatie van particuliere verhuurders in vastgoed. Vastgoed Belang werkt met haar leden, en in nauwe samenwerking met de overheid en andere partners aan de integriteit en professionalisering van de particuliere (ver)huursector om particuliere verhuur, en daarmee doorstroming op de huurmarkt, mogelijk te maken.
/over/vastgoedbelang.jpg