Premium Partner

Interhouse Verhuurmakelaars

Woningen verhuren is een kunst op zich. Interhouse verhuurmakelaars is al meer dan 25 jaar onderscheidend als vooraanstaande dienstverlener. Wij maken deel uit van een uniek franchisenetwerk van specialistische, lokaal gevestigde verhuurmakelaarskantoren in exclusieve werkgebieden.

vastgoed header kunst.png

KENNIS VAN ZAKEN


Onze medewerkers beschikken over maximale kennis van het vak én hun werkgebied. De regionale woningmarkt, maar ook wet- en regelgeving wijzigt continu. Wij besteden veel aandacht aan de meest actuele ontwikkelingen in ons vak; zo bieden wij onze opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteit.


VERHUUR UITBESTEDEN

Het is verstandig om de verhuur van uw woning(en) uit te besteden aan een ervaren en lokale verhuurmakelaar. Een type woning, een plaats, een buurt, een straat, een doelgroep; veel aspecten zijn specifiek en daardoor bepalend voor de verhuurvoorwaarden. Zakendoen met ons biedt gegarandeerd meerwaarde.


WAT TE DOEN MET UW VASTGOED?

Interhouse verhuurmakelaars organiseert regelmatig leerzame, gratis informatieavonden. In een informele en kleinschalige setting worden diverse aspecten over te verhuren vastgoed behandeld. Meld u aan voor zo'n informatieavond via deze link.

Ons hoofdkantoor in Lisse is continu actief met optimalisatie van onze formules en vestigingen. Zaken als vakkennis, (online)marketing, klanttevredenheid en leadgeneratie worden dagelijks onder de loep genomen. Optimaliseren en samenwerken zit in ons DNA. Nieuwsgierig naar onze aanpak en visie op uw vastgoed? Neem dan contact met ons op.

Mini_3_deurs_VGM_01 (002).jpg

Contact

​U vindt onze vestigingen door heel Nederland. Hier vindt u een overzicht zodat u eenvoudig contact kunt opnemen met de juiste vestiging.