Premium Partner

Interhouse Vastgoedmanagement

Vastgoed beheren is een kunst op zich. Interhouse vastgoedmanagement is al meer dan 25 jaar onderscheidend als vooraanstaande dienstverlener. Wij maken deel uit van een uniek franchisenetwerk van specialistische, lokaal gevestigde makelaarskantoren in exclusieve werkgebieden.


vastgoed header kunst.png


KENNIS VAN ZAKEN

Onze medewerkers beschikken over maximale kennis van het vak én hun werkgebied. Wij besteden veel aandacht aan de meest actuele ontwikkelingen in ons vak; zo ontzorgen wij onze opdrachtgevers maximaal.

BEHEER UITBESTEDEN

Het is verstandig om het beheer van uw vastgoed uit te besteden aan een ervaren en lokale vastgoedbeheerder. Naast ontzorging voor u, leidt dit tot optimale grip op uw vastgoed, tevreden huurders én zo ook tot een beter rendement. 


WAT TE DOEN MET UW VASTGOED?

Interhouse vastgoedmanagement organiseert regelmatig leerzame gratis informatieavonden. In een informele en kleinschalige setting worden diverse aspecten over te verhuren vastgoed behandeld. Meld u aan voor zo'n informatieavond via deze link.

Ons hoofdkantoor in Lisse is continu actief met optimalisatie van onze formules en onze vestigingen. Zaken als vakkennis, (online)marketing, klanttevredenheid en leadgeneratie worden dagelijks onder de loep genomen. Optimaliseren en samenwerken zit in ons DNA. Nieuwsgierig naar onze aanpak en visie op uw vastgoed? Neem dan contact met ons op.

Mini_3_deurs_VGM_01 (002).jpg

Contact

​U vindt vestigingen door heel Nederland.
Gebruik de Interhouse vestiginglocator en vind de juiste vestiging eenvoudig.