Premium Partner

Interhouse Vastgoedmanagement

​ Interhouse is al meer dan 20 jaar actief als vooraanstaande dienstverlener in de vastgoedbranche. Een uniek netwerk van vakkundige franchiseondernemers opereert met specialistische vastgoeddiensten in exclusieve werkgebieden. Dit resulteert in lokaal gevestigde ondernemingen met maximale kennis van het vak én hun gebied

Door deze aanpak is een Interhouse-vestiging gegarandeerd de juiste partij om zaken met te doen.

Beheer uitbesteden

Het is verstandig om het beheer van uw vastgoed uit te besteden aan een ervaren vastgoedbeheerder. Dit leidt tot tevreden huurders, minder zorgen en een beter rendement. Daarnaast betekent uitbesteden van uw vastgoedbeheer voldoen aan de criteria die de fiscus aan een box 3 belegging stelt. Zo voorkomt u geschillen met de fiscus inclusief eventuele naheffingen en boetes.


Investeren in vastgoed?

Interhouse vastgoedmanagement organiseert regelmatig gratis informatieavonden. In een informele en kleinschalige setting worden diverse aspecten over investeren in te verhuren vastgoed behandeld. Meld je aan voor de informatieavond investeren in vastgoed.

Vanuit het hoofdkantoor worden Interhouse-formules continu geoptimaliseerd en het aantal vestigingen uitgebreid. Zaken als (vak)kennis, (online)marketing, klanttevredenheid en leadgeneratie worden dagelijks onder de loep genomen. Optimaliseren zit in het DNA, want dienstverlening kan altijd beter.


Contact

​U vindt vestigingen door heel Nederland.
Gebruik de Interhouse vestiginglocator en vind de juiste vestiging eenvoudig.