Premium Partner

City Estate

City Estate is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vastgoed door héél Nederland. We zijn inmiddels actief in ruim 40 steden en onze portefeuille bestaat uit residentieel-, commercieel-, zorg- en logistiek vastgoed.

​Onze diensten zijn geschikt voor ieder type vastgoedeigenaar, van kleine tot grote partijen. Wij kunnen gedurende de gehele verhuurperiode de vastgoedeigenaar ontzorgen. Onze vastgoedmanagement taken bestaan o.a. uit verhuur, maandelijkse huurincasso's tot en met het technische vastgoedbeheer en onze overige 35 vastgoeddiensten. Gedurende de gehele exploitatieperiode zijn wij voor onze klanten de vastgoed- en sparringpartner.

Ons doel is om jou te ondersteunen in het verhuren én beheren van jou vastgoedportefeuille zodat je volledig ontzorgd wordt.


Als vastgoedbeheerder is het onze primaire taak om de vastgoedeigenaar zorgeloos te laten genieten van een optimaal rendement op hun vastgoedbelegging(en). Ons team hanteert daarom ook de visie van 'ondernemend vastgoedmanagement', wat betekent dat we altijd handelen vanuit het perspectief 'hoe zou ik handelen als dit mijn eigen vastgoed was'.


​Waarom al vele klanten gekozen hebben voor City Estate?​

  • Held​ere en transparante communicatie
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd inzage in vastgoedportefeuille via Mijn City Estate
  • Focus op hoge klant- en huurderstevredenheid
  • 24/7 storingsdienst
    ​​
Vastgoedportefeuille in verhuurde staat en overstappen van beheerder?
Is je vastgoedportefeuille momenteel volledig verhuurd en overweeg je over te stappen van vastgoedbeheerder naar City Estate? Het lijkt ingewikkeld en tijdrovend maar wij kunnen het hele overstraptraject van jou overnemen. Door een vaste overstapprocedure weten wij precies welke acties op welk moment uitgevoerd dienen te worden

 Benieuwd naar de mogelijkheden?
Heb je interesse in onze diensten of zou je vrijblijvend meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!​


Contact

Hollantlaan 10
3526 AM Utrecht
085 - 06 07 004​

info@cityestate.nl
www.cityestate.nl