Premium Partner

123 Wonen

123Wonen - Dé verhuurmakelaar van Nederland! Met 31 lokale vestigingen zijn we veruit de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Wij bemiddelen in de verhuur en beheer van woonruimte en zoeken wij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons eigen internationale netwerk specialiseren wij ons in het verhuren aan expats, maar wij verhuren in elk segment
Op zoek naar een woning? Met vestigingen in heel Nederland heeft 123Wonen een omvangrijk aanbod en hebben wij altijd een geschikte woning. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor het verhuren of huren van de mooiste huurwoningen.

Betrouwbare huurder vinden & transparante dienstverlening

Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom screenen wij op kredietwaardigheid en antecedenten en controleren wij (internationale) legitimatiebewijzen door landelijke samenwerking.


Vastgoedbeheer met landelijke dekking

Als enige vastgoedbeheerder hebben wij landelijke dekking: we zijn altijd in de buurt! Onze professionele verhuurmakelaars kennen de lokale markt en kunnen snel schakelen. Financieel beheer (basis) of compleet beheer (ook technisch), wij ontzorgen op maat.

Contact

​088 - 700 99 00 
Vindt u vestiging op: