Introductiecursus Vastgoedbeleggen

Maak kennis met alle aspecten die komen kijken bij het beleggen in vastgoed!
Beleggen in vastgoed is een veelbesproken actualiteit en wordt vaak gezien als een goede investering. Maar is beleggen ook iets voor jou en hoe kun je starten? Hoe bereken je het rendement? Kom erachter tijdens de introductie cursus en krijg inzage in alle aspecten van het beleggen in vastgoed.
 
Tijdens de Introductie Vastgoedbeleggen maak je kennis met alle onderwerpen die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. De trainer bespreekt de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en legt uit welke kansen en bedreigingen er zijn. Een selectie van de onderwerpen die aan de orde komen tijdens de training.
  • Risico vs rendement
  • Rendementsberekeningen en waardering van vastgoed
  • Financieringsmogelijkheden
  • Huurovereenkomsten
  • Fiscale en juridische aandachtspunten
Na de introductie vastgoedbeleggen heb je een goed beeld van alle zaken die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. In de vijf modules van het Totaalpakket zal er dieper op alle aspecten worden ingegaan. Dit spreekt zowel de beginnende als de ervaren vastgoedbelegger aan omdat je wordt meegenomen in het perspectief van de verschillende stakeholders die bij het vastgoedbeleggen komen kijken. Weten hoe een financier naar jouw aanvraag kijkt, helpt je om je aanvraag op de juiste manier te onderbouwen. Dit geldt voor alle perspectieven. De modules worden verzorgd door mensen uit de praktijk. Zij delen dan ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden hun kennis met je om ervoor te zorgen dat de theorie ook direct vertaald kan worden naar de praktijk.
 

Leerdoelen

  • Heldere introductie van de hele leergang Vastgoedbeleggen;
  • De actuele vastgoedontwikkelingen die voor jou van belang zijn;
  • Alle aspecten waar je als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden.

Trainer: Jordy Kleemans

Ir. Jordy Kleemans MRE studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven in Bouwkunde met als afstudeerrichting Real Estate Management & Development. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager en assetmanager bij fondsbelegger Annexum, maakte hij de overstap naar adviseur en taxateur Troostwijk om daar vanuit de bestaande taxatiepraktijk mee te helpen een vastgoedadviespraktijk op te zetten. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar de (inter)nationale vastgoedadviseur Savills en is eindverantwoordelijk voor de Nederlandse research en consultancy activiteiten. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van vastgoed, vastgoedwaarderingen en corporate real estate.
 

TRAININGSKOSTEN

De totale investering voor de training is €99,-.

INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN

Overzicht

Bekijk ook de andere cursussen die Vastgoed Belang en FOI organiseren: