Verdiepingsopleiding Bedrijfsmatig vastgoed

Waarderen van bedrijfsmatig vastgoed en de financieringsmogelijkheden
Ben je financier, adviseur of belegger op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, of wil je je hierin verder specialiseren, dan is deze training geschikt voor jou!

Deel 1: Vastgoedwaardering bedrijfspanden
De waarde van bedrijfsmatig vastgoed is een veelbesproken item. De financiering hangt nauw samen met de waardering. Wat bepaalt de waarde van een bedrijfsmatig vastgoedobject (winkelpanden, combinatiepanden, kantoorpanden, logistiek vastgoed, horeca)? Hoe kan deze waarde worden beïnvloed? Wat is het gevolg voor het rendement? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die tijdens deze module behandeld worden. 

Deel 2: Financiering van bedrijfsmatig vastgoed. Hoe kun je een financieringsverzoek voor een bedrijfsmatig commercieel vastgoed bij de bank zo succesvol mogelijk indienen? Hoe bouw je een stabiele relatie op met je bankier? Hoe kun je gestapeld financieren als de bank niet het volledige bedrag wil financieren? Succesvolle alternatieve financiering is in toenemende mate een must o de vastgoedfinanciering rond te krijgen en/ of de bank laten deelnemen. Tijdense dee opleiding leer je alles over hoe je succesvol een bedrijfspand (gestapeld) kunt financieren. Er komen diverse voorbeelden aan bod. 

TRAININGSKOSTEN

De totale training is € 575,- 
Indien lid Vastgoed Belang zijn de kosten € 500,-

Overzicht

Bekijk ook de andere cursussen die Vastgoed Belang en FOI organiseren: