Home » Downloaden & Bestellen » Bestellen » Crowdfunding & Vastgoed

Boek over CrowdFunding & Vastgoed

Boekje

€ 50.00 (niet-leden)

€ 43.00 (leden)

Het leven van een vastgoed ontwikkelaar of belegger was ooit overzichtelijk. Een mooi plan, gelikte schetsen en een huurder. Meer was er feitelijk niet nodig om van start te gaan, immers financiering vormde nauwelijks een obstakel voor de branche. Dat is tegenwoordig anders.

De vastgoedwereld is op zoek naar alternatieve financieringsvormen om te kunnen blijven investeren. Door diverse omstandigheden hebben de banken zich deels terug getrokken waardoor (professionele) vastgoedbeleggers op een andere manier hun financieringsbehoefte moeten vervullen.

Crowdfunding kan de oplossing bieden voor dit probleem door via de crowd de financiering voor vastgoedprojecten op te halen. Naast de mogelijkheid tot financiering biedt crowdfunding, zowel voor de investeerder als voor de initiatiefnemer, nog meer voordelen en kansen die in dit boek besproken worden. Ook de nadelen en risico's die crowdfunding met zich mee brengt en het ontstaan van crowdfunding komen uitgebreid aan bod.

Tot slot worden ook enkele praktijkcases kort toegelicht en geven de auteurs door het boek heen hun visie over de toekomst van crowdfunding en vastgoed.

Drs. A.C.L. Kroot
G. ter Braake MSc
A.P.A.M. van Poppel

Voor leden van Vastgoed Belang kunnen wij dit boekje aanbieden tegen een tarief van 42,50 incl BTW en verzendkosten.
Niet leden betalen een bedrag van 50 euro.

Log in om dit product te bestellen voor een ledenprijs!

Uw gegevens

Uw bestelling