Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling Oost

Afdeling Oost

oost

Samenstelling Bestuur

Bereikbaarheid

De afdeling is te bereiken via: info@vastgoedbelang.nl

 

Afdeling Oost van Vastgoed Belang

Afdeling Oost van vereniging Vastgoed Belang is een van de zes regioafdelingen, welke heel Nederland bestrijken. Zij levert een actieve inbreng in het beleid van Vastgoed Belang. Veel van de ideeën van afdeling Oost zijn tot verenigingsbeleid geworden.

Postcodes:  6500 - 7399


Voorjaarsbijeenkomst

Uitnodiging en programma
Presentatie Dhr. C. Koning

 Voorjaarsbijeenkomst afdeling Oost 15 juni 2017

 


Najaarsbijeenkomst

De datum voor 2017 dient nog te worden vastgesteld

Woensdag 7 december 2016 
Uitnodiging en programma
Presentatie


 

Actief naar gemeentelijke overheden

Het afdelingsbestuur behartigt binnen het gebied van de afdeling zoveel mogelijk de belangen van de leden op lokaal politiek en bestuurlijk niveau en ondersteunt de publiciteit en ledenwerving binnen de afdeling. Er wordt gevraagd en ongevraagd gereageerd op voorgenomen of op huidig beleid van de lokale overheden. Beleid dat vaak voorbijgaat aan de belangen, of in het nadeel is van de belegger in vastgoed.

De gemeentelijk coördinatoren spelen hierin een grote rol.

Afdelingsvergaderingen

De halfjaarlijkse afdelingsvergaderingen zijn toegankelijk voor leden en bestaan uit een beleids- en informatief gedeelte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de landelijke en lokale actualiteiten en de inzet/lobby van Vastgoed Belang. Ook worden er interessante sprekers uitgenodigd die u informeren over relevante ontwikkelingen.