Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling Zuid

Afdeling Zuid

zuid

Samenstelling Bestuur

Bereikbaarheid

De afdeling is te bereiken via: J.Heuvel@bador.com.

Afdeling Zuid van Vastgoed Belang

Afdeling Zuid van vereniging Vastgoed Belang is een van de zes regioafdelingen, welke heel Nederland bestrijken. Zij levert een actieve inbreng in het beleid van Vastgoed Belang. Veel van de ideeën van afdeling Zuid zijn tot verenigingsbeleid geworden.

Postcodes: 4600 - 6499

 


 

Voorjaarsbijeenkomsten

De voorjaarsbijeenkomsten voor de afdeling Zuid hebben plaatsgevonden op 27 februari 2018 en 6 maart 2018. De data voor 2019 zijn nog niet bekend. 

Najaarsbijeenkomsten

De najaarsbijeenkomsten vinden plaats op 23 oktober 2018 (Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg in Gilze) en 30 oktober 2018 (Van der Valk Hotel Stein-Urmond in Urmond). Het programma kunt u hier lezen. 

Presentaties

 2018 februari:  Presentatie 1, Presentatie Tips en TricksGilze. Presentatie Tips en Tricks, Urmond.

2017 april:          Presentatie Gilze, UrmondPresentatie Urmond & Pres. VGM NL

         oktober:     Presentaties Gilze en Urmond: Presentatie Rabobank

2016 november: Presenaties Urmond en Gilze: Presentatie 1, Presentatie 2 & Presentatie huurcommissie


 

Actief naar gemeentelijke overheden

Het afdelingsbestuur behartigt binnen het gebied van de afdeling zoveel mogelijk de belangen van de leden op lokaal politiek en bestuurlijk niveau en ondersteunt de publiciteit en ledenwerving binnen de afdeling. Er wordt gevraagd en ongevraagd gereageerd op voorgenomen of op huidig beleid van de lokale overheden. Beleid dat vaak voorbijgaat aan de belangen, of in het nadeel is van de belegger in vastgoed.

De gemeentelijk coördinatoren spelen hierin een grote rol.

Afdelingsvergaderingen

De halfjaarlijkse afdelingsvergaderingen zijn toegankelijk voor leden en bestaan uit een beleids- en informatief gedeelte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de landelijke en lokale actualiteiten en de inzet/lobby van Vastgoed Belang. Ook worden er interessante sprekers uitgenodigd die u informeren over relevante ontwikkelingen.