Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling West-Zuid

Afdeling West-Zuid

westzuid

Samenstelling Bestuur

Bereikbaarheid

De afdeling is te bereiken via: info@vastgoedbelang.nl.

 

Afdeling West-Zuid van Vastgoed Belang

Afdeling West-Zuid van vereniging Vastgoed Belang is een van de zes regioafdelingen, welke heel Nederland bestrijken. Zij levert een actieve inbreng in het beleid van Vastgoed Belang. Veel van de ideeën van afdeling West-Zuid zijn tot verenigingsbeleid geworden.

Postcodes: 2200 - 3399 en 4300 - 4599


Najaarsbijeenkomst

Datum: woensdag 20 december 2017. Locatie: Kompaan Beer Bar, Saturnusstraat 55 (Kade-zijde) 2516 AE Den Haag. Aanvangstijd: 19.30 uur. Bekijk hier de uitnodiging. 

 

Voorjaarsbijeenkomst

De voorjaarsbijeenkomst heeft op maandag 19 juni 2017 plaatsgevonden. De datum voor 2018 dient nog te worden vastgesteld

Presentaties

2016: oktober Presentatie

          april      Presentatie Dhr. Co Koning & Presentatie NIBC

2015: oktober Presentatie Actualiteiten - Dhr. Miserus, Vastgoed Belang & Presentatie wethouder Schneider


 

Actief naar gemeentelijke overheden

Het afdelingsbestuur behartigt binnen het gebied van de afdeling zoveel mogelijk de belangen van de leden op lokaal politiek en bestuurlijk niveau en ondersteunt de publiciteit en ledenwerving binnen de afdeling. Er wordt gevraagd en ongevraagd gereageerd op voorgenomen of op huidig beleid van de lokale overheden. Beleid dat vaak voorbijgaat aan de belangen, of in het nadeel is van de belegger in vastgoed.

De gemeentelijk coördinatoren spelen hierin een grote rol.

Afdelingsvergaderingen

De halfjaarlijkse afdelingsvergaderingen zijn toegankelijk voor leden en bestaan uit een beleids- en informatief gedeelte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de landelijke en lokale actualiteiten en de inzet/lobby van Vastgoed Belang. Ook worden er interessante sprekers uitgenodigd die u informeren over relevante ontwikkelingen.