Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling West-Zuid

Afdeling West-Zuid

westzuid

Samenstelling Bestuur

 

Bereikbaarheid

De afdeling is te bereiken via: info@vastgoedbelang.nl.

 

Afdeling West-Zuid van Vastgoed Belang

Afdeling West-Zuid van vereniging Vastgoed Belang is een van de zes regioafdelingen, welke heel Nederland bestrijken. Zij levert een actieve inbreng in het beleid van Vastgoed Belang. Veel van de ideeën van afdeling West-Zuid zijn tot verenigingsbeleid geworden.

Postcodes: 2200 - 3399 en 4300 - 4599


Voorjaarsbijeenkomst

De voorjaarsbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 mei. Locatie: Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp. Aanvang: 19.15 uur. Bekijk hier het programma.

Najaarsbijeenkomst

De najaarsbijeenkomst heeft plaatsgevonden op 17 december 2018. De presentaties vindt u hieronder. De datum voor 2019 is nog niet bekend.

Presentaties

 

 December 2018

 Presentatie Vastgoed BelangPresentatie investeren in verduurzamingBouwfysicus Bert van Dorp over no-regret isoleren

 April 2017

Presentatie Vastgoed Belang, gemeente Den Haag en Hou van je huis.

 Oktober 2016

 Presentatie 

 April 2016

Presentatie Dhr. Co Koning & Presentatie NIBC

  


 

Actief naar gemeentelijke overheden

Het afdelingsbestuur behartigt binnen het gebied van de afdeling zoveel mogelijk de belangen van de leden op lokaal politiek en bestuurlijk niveau en ondersteunt de publiciteit en ledenwerving binnen de afdeling. Er wordt gevraagd en ongevraagd gereageerd op voorgenomen of op huidig beleid van de lokale overheden. Beleid dat vaak voorbijgaat aan de belangen, of in het nadeel is van de belegger in vastgoed.

De gemeentelijk coördinatoren spelen hierin een grote rol.

Afdelingsvergaderingen

De halfjaarlijkse afdelingsvergaderingen zijn toegankelijk voor leden en bestaan uit een beleids- en informatief gedeelte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de landelijke en lokale actualiteiten en de inzet/lobby van Vastgoed Belang. Ook worden er interessante sprekers uitgenodigd die u informeren over relevante ontwikkelingen.