Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling Midden » Provincie Utrecht organiseert Challenge Middenhuur

Provincie Utrecht organiseert Challenge Middenhuur

16 mei 2019

De komende tien jaar zijn in de provincie Utrecht zevenduizend extra middenhuurwoningen nodig. De bouw van middenhuurwoningen kent nog vaak knelpunten. Versnelling is nodig om dit segment een boost te geven.

De provincie Utrecht start daarom de Challenge Middenhuur. De provincie daagt initiatiefnemers, beleggers en gemeenten uit om hun woningbouwproject met middeldure huurwoningen aan te melden, het komende half jaar te versnellen en te optimaliseren! De provincie Utrecht stelt voor ieder geselecteerd project € 10.000 beschikbaar, dit is voor de inzet van expertise om concrete knelpunten op te lossen. 

Alle woningbouwprojecten in de provincie Utrecht met middeldure huurwoningen kunnen worden aangemeld. Of het nu vanuit een gemeente, belegger, ontwikkelaar, woningcorporaties of andere partij is. Het maakt niet uit in welke fase het project zich bevindt. Wel is van belang dat je concreet beschrijft waar je tegenaan loopt, welke versnelling je in het project wilt bereiken en waar je hulp bij nodig hebt. De vakjury kiest uit alle aanmeldingen maximaal vijf projecten die kunnen meedoen aan de Challenge Middenhuur.

De challenge is een wedstrijd. Het project dat gedurende de challenge de meeste voortgang boekt wint de challenge. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van €10.000, die men aan het project kan besteden. En de winnaar ontvangt natuurlijk eeuwige roem en de nodige promotionele spin off.

 

Klik hier om mee te doen aan de Challenge Middenhuur!