Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling Midden » Halfjaarlijkse bijeenkomst Midden: bomvolle zaal

Halfjaarlijkse bijeenkomst Midden: bomvolle zaal

12 oktober 2017

“De woorden ‘particuliere verhuurder’ komen slechts één keer voor in het regeerakkoord.” Met die opvallende constatering kreeg Co Koning tijdens de halfjaarlijkse bijeenkomst van de afdeling Midden de lachers op zijn hand.

Koning was voor een bomvolle zaal de eerste spreker en besteedde naast het Regeerakkoord ook aandacht aan de plannen van de gemeente Utrecht om te verduurzamen. Koning merkte terecht op dat het plan van de gemeente Utrecht om in 2030 klimaatneutraal te zijn erg ambitieus is. “Ik vraag mij af of het haalbaar is en hoe het betaald gaat worden”, zei Koning.

Daarna was het de beurt aan Daan van Ree van NIBC Bank. Hij legde bij de regiovergadering uit wat de bank voor particuliere beleggers kan betekenen.

Na de pauze sprak Huib Hielkema de ruim tachtig aanwezigen toe. De advocaat zet zich namens de stichting Fairhuur in voor de oneerlijke wet- en regelgeving inzake (particulier) verhuur. Hij verwacht dat de Hoge Raad in 2018 uitspraak doet.

In Hotel Mitland Utrecht werd afgesloten met de gebruikelijke netwerkborrel. De avond werd op gezellige wijze door afdelingsvoorzitter Cor Verkade aan elkaar gepraat.

 

Wilt u de volgende keer ook aansluiten? Dan bent u van harte welkom. Te zijner tijd zullen wij u per brief en middels een bericht op uw afdelingspagina informeren.