Home » Over ons » Afdelingen » Afdeling Midden

Afdeling Midden

midden

Samenstelling Bestuur

Bereikbaarheid

De afdeling is te bereiken via: info@vastgoedbelang.nl.

 

Afdeling Midden van Vastgoed Belang

Afdeling Midden van vereniging Vastgoed Belang is een van de zes regioafdelingen, welke heel Nederland bestrijken. Zij levert een actieve inbreng in het beleid van Vastgoed Belang. Veel van de ideeën van afdeling Midden zijn tot verenigingsbeleid geworden.

Postcodes: 1200 - 1419 en 1420 - 2199

Nieuws

'Gemeente Utrecht moet meer inzetten op samenwerking met marktpartijen als IVBN en Vastgoed Belang'

"Wij wijzen erop dat gemeenten die vanaf het begin van een plan met de vertegenwoordigers van markpartijen als IVBN en Vastgoed Belang overleggen over de plannen altijd betere en zinvollere plannen hebben dan gemeenten als Utrecht die dat niet of onvoldoende doen." Dat valt te lezen in de bijdrage van bestuurslid Cor Verkade tijdens de raadsinformatiebijeenkomst van d.d. 24 augustus 2017 over de Utrechtse plannen met betrekking tot 'middenhuur' van de gemeente Utrecht. Lees hier zijn volledige bijdrage.


 

Aanbod gemeente particuliere verhuurders

Brief aan leden vanuit gemeente Utrecht

Offertevoorstel energieadviezen
Leaflet campagne
Deelname verklaring energieadvies


Voorjaarsbijeenkomst

Dinsdag 25 april 2017
Presentatie

Presentatie

Woensdag 30 maart 2016
Uitnodiging en programma
Presentatie

Najaarsbijeenkomst

Woensdag 11 oktober 2017. Aanvang : 19.00 uur. Locatie: Hotel Midland, Ariënslaan 1, 3573 PT te Utrecht. 

Uitnodiging en programma

Woensdag 12 oktober 2016 

Uitnodiging en programma
Presentatie


Actief naar gemeentelijke overheden

Het afdelingsbestuur behartigt binnen het gebied van de afdeling zoveel mogelijk de belangen van de leden op lokaal politiek en bestuurlijk niveau en ondersteunt de publiciteit en ledenwerving binnen de afdeling. Er wordt gevraagd en ongevraagd gereageerd op voorgenomen of op huidig beleid van de lokale overheden. Beleid dat vaak voorbijgaat aan de belangen, of in het nadeel is van de belegger in vastgoed.

De gemeentelijk coördinatoren spelen hierin een grote rol.

Afdelingsvergaderingen

De halfjaarlijkse afdelingsvergaderingen zijn toegankelijk voor leden en bestaan uit een beleids- en informatief gedeelte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de landelijke en lokale actualiteiten en de inzet/lobby van Vastgoed Belang. Ook worden er interessante sprekers uitgenodigd die u informeren over relevante ontwikkelingen.