Home » Contact » Vacatures

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

 

Vastgoed Belang is dé Nederlandse Vereniging van particuliere beleggers in Vastgoed. De vereniging staat sinds 1894 voor de belangen van particuliere vastgoedbeleggers met als doel bij te dragen aan de professionalisering en integriteit binnen de sector en de verbetering van het investeringsklimaat van vastgoed (woning, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte) en dus vanuit maatschappelijk belang streeft naar goed verhuurderschap.

Bij Vastgoed Belang werken ongeveer 10 medewerkers die zich elke dag samen met onze leden de belangen voor de eigenaren van meer dan 800.000 huurwoningen en vele honderdduizenden vierkante meters commercieel vastgoed vertegenwoordigd. 

We zijn niet alleen een ontmoetingsplaats, maar leveren daarnaast relevante (juridische) informatie, lobby en communicatie. We organiseren dialoog, willen onze leden inspireren en streven naar zichtbare resultaten.

 

Meewerkstage Public Affairs

Wil jij je begeven in het politieke speelveld op misschien wel het belangrijkste maatschappelijke thema van dit moment: de woningmarkt? En volwaardig meedraaien in een kleine maar dynamische belangenvereniging? Dan zoeken wij jou! (feb 2021 t/m juni 2021)

Kopen voor €0.00 of gratis voor leden.

Suggesties, aanvullingen, onjuiste content, dode links? Mail de redactie.