Home » Nieuwsberichten » Vastgoed Belang - webinar Retail 24 juni 2020

Vastgoed Belang - webinar Retail 24 juni 2020

18 juni 2020

De gevolgen van de coronamaatregelen zijn merkbaar in de hele maatschappij. Ook de vastgoedsector wordt geraakt, in het bijzonder de retailsector.

Door gedwongen sluitingen en minder winkelend publiek komen veel winkelondernemers in de problemen en indirect ook de vastgoedeigenaren. Hoewel het vanwege de recente versoepelingen van de lock-down maatregelen lijkt alsof de zwaarste periode achter ons ligt, is het overduidelijk dat de effecten van corona nog lang een wissel zullen trekken op de winkelsector.

Voor onze leden organiseren wij een webinar over deze ontwikkelingen. Centraal staat de impact van de coronapandemie op de winkelsector nu, en in de toekomst.

Praktische informatie

Datum: 24 juni 2020

Aanvang: 15.00 uur

Einde: 16.00 uur

Programma

De heer Laurens van de Noort, algemeen directeur, geeft u de actualiteit van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van de winkelsector: wat is er gebeurd en wat zijn de verwachtingen voor de sector?

De heer Jeroen Lokerse, managing director Cushman & Wakefield Nederland, geeft u een toelichting op de totstandkoming van het “Steunakkoord voor en door retailsector”.

De heer Roel van de Bilt, directeur Rabo Real Estate, geeft een toelichting op hoe de banken ondersteuning kunnen bieden tijdens corona.

 

Vraag en antwoord: gelegenheid tot het stellen van vragen en voor het delen van uw ervaringen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 22 juni a.s. via deze link: www.vastgoedbelang.nl/webinar-retail

 

(Voor dit webinar maken wij gebruik van het programma Zoom.)

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met de benodigde informatie om toegang te krijgen tot de webinar.