Home » Nieuwsberichten » Uitnodiging themabijeenkomst van sectie OPB: zorgvastgoed

Uitnodiging themabijeenkomst van sectie OPB: zorgvastgoed

19 oktober 2017

Heeft u er al eens over nagedacht om te gaan beleggen in zorgvastgoed? De vergrijzing maakt dat er steeds meer zorgbehoevenden zijn en dat er meer particuliere zorgaanbieders verrijzen. Daardoor neemt ook de vraag naar zorgvastgoed toe. Voor particuliere beleggers is dat een interessante belegging. Op woensdag 1 november organiseert de sectie OPB daarom de themabijeenkomst 'zorgvastgoed'. Tijdens deze middag komen een drietal gasten spreken. Daarnaast wordt er gediscussieerd over het opzetten van een projectgroep* zorgvastgoed. 

Ook als u al belegt in zorgvastgoed is deze middag ook uitermate interessant. De eerste spreker is Henri Soepenberg. Hij is directeur van ZorgID en weet als geen ander wat er speelt op het gebied van vastgoed in relatie tot de vergrijzing. Daarnaast deelt Jalmar Lochtman zijn ervaringen in het beleggen in zorgvastgoed. Tenslotte gaan we discussiëren over het opzetten van een projectgroep zorgvastgoed*.

 

Bekijk hier de uitnodiging en meld u aan via aanmeldenopb@vastgoedbelang.nl! 

 

*De projectgroep zorgvastgoed zou zich kunnen richten op het al dan niet gezamenlijk beter inspelen op de vergrijzing als interessante opkomende beleggingsmarkt.

Over OPB: De sectie OPB heeft als doel om ondernemende particuliere beleggers duidelijker te positioneren, zodat zij krachtiger kunnen opereren bij het realiseren van nieuwe beleggingen en dit voor alle partijen leuker wordt. Deze bijeenkomst is daarom ook alleen toegankelijk voor de doelgroep, zoals hierboven beschreven.