Home » Nieuwsberichten » Schrijf u in voor de masterclass van het bouwkundig netwerk!

Schrijf u in voor de masterclass van het bouwkundig netwerk!

16 november 2017

Update 8 januari 2018: de masterclass is vol. Heeft u zich niet kunnen inschrijven en wilde u wel komen? Meld u dan aan via het e-mailadres uit dit bericht. Wij plaatsen u dan op een lijst voor een herhalingsbijeenkomst. Datum, tijd en locatie zijn op dit moment nog niet bekend. 

Hoe zorg ik ervoor dat de puntentelling voor de verhuur van woonruimte in mijn voordeel uitpakt, hoe kan ik beter profiteren van de ruimtes in mijn pand en hoe zorg ik ervoor dat mijn bestaande vastgoed beter gaat renderen? Het zijn enkele vragen, die worden beantwoord tijdens de masterclass van het Bouwkundig netwerk van Vastgoed Belang. Michel Klaassen van PBOV nodigt u op 18 januari 2018 uit op de universiteit van Rotterdam. Aanmelden kan via sbo@vastgoedbelang.nl                                

Naast de hierboven genoemde onderwerpen wordt het thema verduurzamen besproken. Deze keer niet het streven van de overheid, maar de manier waarop u zo goedkoop mogelijk uit kunt zijn en tegelijkertijd uw rendement kunt verhogen. Een van de thema’s is: ‘Goud op zolder’. Per lidnummer kunt u aanspraak maken op twee plekken. Komt u met meer? Dan brengen wij een bedrag van € 50,- euro in rekening. Aanvang: 19.00 uur. Begin: 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden en meer weten? 

Bekijk hier de uitnodiging.