Home » Nieuws » Met ledenkorting naar vastgoedevenementen over technologische ontwikkelingen en regulering op woningmarkt

Met ledenkorting naar vastgoedevenementen over technologische ontwikkelingen en regulering op woningmarkt

27 mei 2019

Op donderdag 6 juni vindt het congres "The Future of Finance" plaats en op woensdag 19 juni staat het Woningmarktcongres van Vastgoedjournaal op het programma. Voor leden van Vastgoed Belang geldt een speciaal actietarief. Lees hieronder meer en meld u aan!

 

6 juni - Tokenized Assets (Amsterdam)

Vastgoed, aandelen in private bedrijven en andere traditionele activa staan bekend als niet-liquide. Het verhandelen van deze activa is vaak moeilijk en duur.

Echter, met behulp van blockchaintechnologie kunnen digitale kopieën van deze activa eenvoudig en efficiënt verhandeld worden. De manier waarop eigenaarschap van activa op de blockchain bepaald en opgeslagen wordt, gaat de manier waarop we onze eigendommen beheren enorm veranderen.

Ontdek zelf de potentie van deze nieuwe ontwikkelingen en bezoek deze bijeenkomst tegen een speciale prijs van slechts €195,00 (volle prijs is €595,00). Boek nu hier en gebruik code VastgoedBelang om de korting te krijgen.

De volgende onderwerpen worden behandeld door 22 sprekers uit binnen- en buitenland: 

  • security tokens;
  • how to issue tokens in the blockchain;
  • the role of exchanges in mass adoption of cryptocurrencies;
  • regulation & governance;
  • an investor’s perspective;
  • developing an ecosystem for digital real estate assets;
  • the role of stablecoins.

 

Vastgoed Belang-directeur Van de Noort zal het panel over Real Estate modereren. 

Hier vindt u de uitnodiging met aanvullende informatie. Lees hier Forbes artikel waarin deze internationale serie van Tokenized Assets events wordt aangekondigd. 

 

19 juni - Woningmarktcongres Vastgoedjournaal (Utrecht)

Lost meer regulering uw woningmarktprobleem op, of juist niet? Deze vraag staat centraal op 19 juni. Vastgoedjournaal organiseert dan in Utrecht een congres over de woningmarkt.

Wat kunt u verwachten?

Lange wachtlijsten in de sociale sector, grote tekorten en dus prijsopdrijving in de middenhuur, gekte op de koopwoningenmarkt, stagnerende doorstroming, woningen als speculatieobjecten. Wordt de prijsopdrijving en de stagnatie opgelost door meer regulering van het geliberaliseerde huursegment, zoals het rijk en sommige gemeenten denken? Door de 40-40-20 regel, bevriezing van de middenhuren, verbod tot uitponden, de ‘noodknop middenhuur’? Of leidt meer regulering juist tot minder woningproductie?

Het zijn slechts een handvol vragen, die op 19 juni worden beantwoord door enkele woningmarktexperts. Van de Noort neemt deel als panellid met als centrale vraag of de problemen met middenhuur zouden moeten worden opgelost met meer of juist minder regels.

Als lid van Vastgoed Belang kunt u zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden onder vermelding van de actiecode: ‘Vastgoedbelang-relatie 50 korting’. Met deze code ontvangt u een korting van €50,00 per kaart. Hoe kunt u zich aanmelden?

Stuur een e-mail met de actiecode ‘Vastgoedbelang-relatie 50 euro korting’ naar  events@vastgoedjournaal.nl.

Het gereduceerde tarief voor leden van Vastgoed Belang is €245,00 exclusief btw, het reguliere tarief zonder korting is €295,00 exclusief btw.