Home » Nieuwsberichten » Masterclass van het bouwkundig netwerk is vol, nieuwe datum in aantocht

Masterclass van het bouwkundig netwerk is vol, nieuwe datum in aantocht

08 januari 2018

De masterclass van 18 januari 2018 is vol. Heeft u zich niet kunnen inschrijven en wilde u wel komen? Meld u dan aan via het e-mailadres uit dit bericht. Wij plaatsen u dan op een lijst voor een herhalingsbijeenkomst. Datum, tijd en locatie zijn op dit moment nog niet bekend. 

Let op: de volgende informatie is afkomstig uit een eerder bericht. Datum, tijd en locatie moeten nog worden vastgesteld. 

Hoe zorg ik ervoor dat de puntentelling voor de verhuur van woonruimte in mijn voordeel uitpakt, hoe kan ik beter profiteren van de ruimtes in mijn pand en hoe zorg ik ervoor dat mijn bestaande vastgoed beter gaat renderen? Het zijn enkele vragen, die worden beantwoord tijdens de masterclass van het Bouwkundig netwerk van Vastgoed Belang. Michel Klaassen van PBOV nodigt u op 18 januari 2018 uit op de universiteit van Rotterdam. Aanmelden kan via sbo@vastgoedbelang.nl                                

Naast de hierboven genoemde onderwerpen wordt het thema verduurzamen besproken. Deze keer niet het streven van de overheid, maar de manier waarop u zo goedkoop mogelijk uit kunt zijn en tegelijkertijd uw rendement kunt verhogen. Een van de thema’s is: ‘Goud op zolder’. Per lidnummer kunt u aanspraak maken op twee plekken. Komt u met meer? Dan brengen wij een bedrag van € 50,- euro in rekening.

LET OP!!: De masterclass van 18 januari GAAT DOOR voor de mensen die zich hebben aangemeld. De storm bereikt tussen 12:00 en 14:00 zijn hoogtepunt en zakt dan af.
Aanvang: 19.00 uur. Begin: 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden en meer weten? 

Bekijk hier de uitnodiging.