Home » Nieuwsberichten » Maatregelen Vastgoed Belang omtrent coronavirus (COVID-19)

Maatregelen Vastgoed Belang omtrent coronavirus (COVID-19)

13 maart 2020

Geachte leden,
 
Gisteren is een nieuw kabinetsadvies uitgebracht voor de bestrijding van het coronavirus. Onderdeel daarvan is het advies om zoveel mogelijk thuis te werken en kritisch te kijken naar bijeenkomsten met groepen personen. Vastgoed Belang heeft besloten het advies op te volgen.
 
Wat betekent dit voor u?

  • Onze bijeenkomsten worden de komende periode afgelast. Wij informeren daarover nog gericht degenen die het treft. Dit betekent dat de ledenbijeenkomsten Zuid (Gilze) en Midden (Utrecht) komen te vervallen.
  • De medewerkers op het bureau zullen vanaf komende week thuis werken. Wij zoeken naar manieren om de (juridische) dienstverlening zoveel mogelijk te continueren. Dat zal niet altijd mogelijk zijn, bijvoorbeeld in gevallen waarvoor op het bureau documentatie dient te worden uitgewisseld, zoals de Gedragscode splitsen;
  • Er is voorlopig géén juridisch inloopspreekuur;
  • Over reeds geplande cursussen ontvangen de deelnemers separaat informatie.

Mocht u toch een bepaalde dienst met spoed nodig hebben, neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. Dan bekijken we per geval de mogelijkheden.

Vastgoed Belang houdt het advies van het kabinet en het RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht dit leiden tot aanpassingen van deze maatregelen, brengen we u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 
Door nu de juiste preventieve maatregelen te nemen, vergroten we de kans dat we u zo snel mogelijk weer normaal van dienst kunnen zijn.
 
Ik vertrouw op uw begrip.

Vriendelijke groet,
 
Dhr. mr. Laurens van de Noort
algemeen directeur