Home » Nieuwsberichten » Kick-off jongerenmeeting bij EenVandaag, 20 september 18.15 uur

Kick-off jongerenmeeting bij EenVandaag, 20 september 18.15 uur

20 september 2017

“Het woord rentenieren kan geschrapt worden uit het woordenboek, want rente krijg je niet meer bij de bank.” Terwijl Jan Kamminga maandagmiddag deze woorden uitspreekt, wordt het in de lounge van het Vondelparkpaviljoen muisstil. Meer dan vijftig particuliere vastgoedbeleggers tot 40 jaar luisteren aandachtig naar de voorzitter van Vastgoed Belang.

Het is inmiddels tegen de klok van half vier en even hiervoor zijn de young professionals komen binnen druppelen in het Vondelpark 3 gebouw om de eerste jongerenmeeting van Vastgoed Belang bij te wonen. Alsof het zo heeft moeten zijn, breekt tijdens het welkomstwoord de zon geleidelijk door.

“Ik begrijp wel dat de opkomst behoorlijk is. De tijd is er rijp voor om te gaan beleggen in vastgoed”, aldus Kamminga. Het volledige sfeerverslag is te lezen in Steengoed 4.

Alvast een voorproefje zien? Op 20 september om 18.15 uur zendt EenVandaag een item uit over de eerste jongerenmeeting van Vastgoed Belang.  Daarnaast verschijnt er volgende week een aftermovie op de online kanalen van Vastgoed Belang.

 Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn?

Word dan lid! De eerst volgende jongerenmeeting, die in januari gaat plaatsvinden, is alleen toegankelijk voor leden van Vastgoed Belang. Als je bent ingeschreven, kun je direct gebruikmaken van onze juridische service, profiteer je van korting op  de vastgoedhypotheek en kun je jouw vastgoed verzekeren tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar alle voordelen? Klik dan hier.