Home » Nieuwsberichten » Han Koole: ‘90 procent verdient lidmaatschapskosten Vastgoed Belang ruimschoots terug’

Han Koole: ‘90 procent verdient lidmaatschapskosten Vastgoed Belang ruimschoots terug’

15 november 2017

De telefoon rinkelt, er komt een e-mail binnen en op de gang wordt gesproken. Het is voor Han Koole een doorsnee donderdagmiddag. Totdat hij opeens de naam van Steengoed Assurantie Advies B.V. hoort vallen. “Doordat ik mij mag verzekeren via het collectief van Steengoed Assurantie heb ik in één klap € 3500,- bespaard”, aldus het lid dat voor juridisch advies is afgereisd naar het kantoor van Vastgoed Belang.

“Als je die jaarlijkse besparing afzet tegen de kosten van het lidmaatschap (€ 213, - per jaar, red.), dan is hij spekkoper”, vertelt Han Koole.

Han Koole zegt het met een kwinkslag. Direct daarna komt hij ter zake. “Vooral particuliere vastgoedbeleggers betalen vaak te veel premie. Dat heeft vooral te maken met het feit dat veel van hen vergeten om jaarlijks naar hun premie en de voorwaarden te kijken, en deze door een deskundige partij te laten toetsen.”

Vergelijkbaar met basiszorgverzekering

Uit cijfers blijkt dat negentig procent van de leden van Vastgoed Belang goedkoper uit is bij Steengoed Assurantie Advies B.V. en dat de kosten voor het lidmaatschap direct zijn terugverdiend dankzij een lagere premie. “Doordat alle leden mogen toetreden tot de collectiviteit doen we aan risicospreiding. Als één iemand bijvoorbeeld brandschade heeft stijgt de premie nauwelijks, omdat we met z’n allen het risico dragen. Je kunt het vergelijken met de basiszorgverzekering, waarbij er niet wordt gekeken naar leeftijd, gezondheid of de medische geschiedenis”, aldus Han Koole, die vervolgens met een opvallend feit op de proppen komt. “Sinds 2006 is de verzekeringspremie voor het verzekeren van woningen bij Steengoed Assurantie Advies B.V. gelijk, omdat de inkomsten en uitgaven keurig in balans zijn.”

Overzichtelijk

Verzekeren bij Steengoed Assurantie is volgens Han Koole overzichtelijk. “Er zijn geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Voor iedereen geldt dezelfde premie, zoals beschreven is in de folder”, benadrukt Han Koole, die sinds 2006 optreedt als tussenpersoon voor de leden van Vastgoed Belang. “Overstappen is meestal snel geregeld, omdat tegenwoordig vrijwel alle particuliere schadeverzekeringen per maand opzegbaar zijn. Heeft een algemene vraag oververzekeringen? Dan verwijs ik u graag door naar de volgende website: www.allesoververzekeringen.nl”, besluit Han Koole.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar: hko@vastgoedbelang.nl

Bron: Steengoed magazine 2017.