Home » Nieuwsberichten » Graag vragen wij u om zich per e-mail aan te melden voor de Algemene Ledenvergadering van 20 november

Graag vragen wij u om zich per e-mail aan te melden voor de Algemene Ledenvergadering van 20 november

17 oktober 2017

Graag vragen wij u om zich per e-mail aan te melden voor de Algemene Ledenvergadering, zodat wij met uw komst rekening kunnen houden. Aanmelden kan via aanmeldenalv@vastgoedbelang.nl. Wij zien u graag in Stadstheater De Kom in Nieuwegein. Vanaf 14.00 uur kunt u kennismaken met onze netwerkpartners, waar u terecht kunt voor korting en advies.

Om 15.00 uur wordt de Ledenvergadering geopend door voorzitter Jan Kamminga. Hij praat u bij over de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord. Vervolgens is het de beurt aan Raymond Gense. De directeur van Next Urban Mobility geeft zijn visie op de mobiliteit in de toekomst: wonen en werken in relatie tot vastgoed.

"Nooit meer slapend arm"

Vastgoedeconoom prof. dr Dirk Brounen sluit af en laat zien dat het leuk is om de regie te voeren over je eigen financiële keuzes in het leven. Hij is gespecialiseerd in de financiële kans van vastgoed keuzes en heeft als prikkelende titel van zijn presentatie: "Nooit meer slapend arm.” 

De uitnodiging vindt u hier. Aanmelden kan via: aanmeldenalv@vastgoedbelang.nl