Home » Nieuwsberichten » 50% korting op bijeenkomst ‘Circulariteit in het Bajes Kwartier’

50% korting op bijeenkomst ‘Circulariteit in het Bajes Kwartier’

28 augustus 2018

Op 4 oktober 2018 organiseert samenwerkingspartner - VGME Vastgoedsociëteit - de bijeenkomst ‘Circulariteit in het Bajes Kwartier’. Als lid van Vastgoed Belang krijgt u 50% korting. Dat betekent dat u geen €245,- maar slechts €122,50 hoeft te betalen.

Circulariteit is een van de kernwaarden van het plan om het 'Bajes Kwartier' om te toveren tot een plek voor jong en oud. Van de zes torens worden er vijf gesloopt; het bouwafval hiervan wordt voor 98 procent opnieuw gebruikt. Dit gebeurt op uiteenlopende manieren. Zo vormt straks de bestaande verbindingsstraat de plint van de nieuwe woongebouwen en worden gevels van de gevangenistorens gebruikt voor studentenwoningen. Zelfs de oude tralies komen terug, maar nu als balkonhekjes. Het verleden krijgt daarmee op een bijzondere manier een eigen plek in het nieuwe kwartier. De zesde toren die behouden blijft, wordt getransformeerd tot een ‘groene toren’ met een verticaal park en stadslandbouw.

Lees hier verder en bekijk het programma. Aanmelden kan hier. Let op: u dient zich eerst te registreren via de knop 'ticket kopen'.