Home » Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Schrijf u nu in voor de Vastgoed Belang ALV 2020!

06 november 2020
Rick Nieman Tom Cornelissen 5

Op woensdag 25 november a.s. van 19:00 tot 20:30 uur, organiseert Vastgoed Belang de ALV geheel in talkshow stijl vanuit de studio in Hilversum. U kunt onze live uitzending thuis vanaf de bank bekijken. Onder leiding van niemand minder dan Rick Nieman zal vanuit diverse perspectieven worden ingegaan op de woningmarkt, de impact van corona op commercieel vastgoed, en verduurzaming. We sluiten af met het afscheid van onze voorzitter Jan Kamminga.

We hopen dat u erbij bent!

Lees meer >

Vastgoed Belang bij EenVandaag

27 oktober 2020
1vdlno

Zondag 25 oktober was algemeen directeur Laurens van de Noort te zien bij EenVandaag. In deze reportage ging het over de huurverhogingen in de vrije sector. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken is van plan de huurverhogingen te beperken tot maximaal 2,5 % boven inflatie. In het item wijst Laurens van de Noort op de averechtse effecten van dergelijke regulering op het aanbod van middenhuurwoningen.  

Lees meer >

Nieuw op de website: Online uitbreiding juridische dienstverlening

16 oktober 2020
image

Corona-gerelateerde documenten, standaardbrieven, standaardmodellen, een contactformulier en veelgestelde vragen.

 

Wist u dat? Leden van Vastgoed Belang kunnen exclusief en gratis gebruik maken van alle nieuwe standaarddocumenten. De documenten zijn eenvoudig te downloaden. U gaat naar www.vastgoedbelang.nl, logt in met uw emailadres en wachtwoord. Vervolgens klikt u op een bestand. U kunt direct in het document werken en opslaan in de computer. Ook nieuw zijn de veelgestelde vragen op de juridische pagina.

Naast ons grote aanbod van modelhuurovereenkomsten voor zelfstandige- en onzelfstandige woonruimte, winkel- en overige bedrijfsruimte, biedt Vastgoed Belang nu ook een ruim scala aan standaardmodellen, standaardbrieven, een  voorbeeld rappelbrief voor de jaarlijkse huurverhoging voor reguleerde huurprijzen, een pagina met corona-gerelateerde documenten. De documenten biedt u ondersteuning en efficiëntie voor het dagelijkse beheer van uw vastgoedportefeuille.

Lees meer >

Woningbouwalliantie positief over woningbouwimpuls kabinet. Nu doorpakken!

17 september 2020
prinsjesdag

In de Rijksbegroting zijn diverse maatregelen bekendgemaakt die moeten bijdragen aan het oplossen van het oplopende woningtekort. De Woningbouwalliantie, met daarin 20 organisaties betrokken bij de woningbouw, verwelkomt het pakket als een substantiële eerste stap in het aanjagen van de bouw van betaalbare en toekomstbestendige woningen. Volgens de alliantie is er echter aanzienlijk meer nodig om het grote woningtekort op te lossen en om Nederland de crisis uit te investeren.

Lees meer >