Home » Nieuws

Nieuws

Wilt u leren hoe u uw investeringen beter kunt onderbouwen? Schrijf u dan in voor de cursus vastgoedrekenen op 25 april!

17 april 2018
cursus afbeelding 3

Tijdens de cursus op 25 april maakt u kennis met de belangrijkste begrippen en rekentechnieken in het vastgoedrekenen om zo uw vastgoedinvesteringen op de juiste manier te onderbouwen.

Na het volgen van deze cursus kunt u de belangrijkste begrippen in het vastgoedrekenen, zoals Bruto AanvangsRendement (BAR), Netto AanvangsRendement (NAR), yield en Discounted Cash Flow (DCF), toepassen in uw dagelijkse vastgoedbeleggingspraktijk. U leert daarnaast uw beslissingen en investeringen goed onderbouwen. 

Lees meer >

Iris Michels-Spee nieuwe algemeen directeur Vastgoed Belang

13 maart 2018
Iris Michels Spee nieuwe algemeen directeur Vastgoed Belang

In het kader van de verdergaande professionalisering van Vastgoed Belang voert de brancheorganisatie een wijziging door in de directiestructuur. Per 3 april aanstaande draagt de huidige algemeen directeur Co Koning zijn taken over aan Iris Michels-Spee, die per genoemde datum aantreedt als algemeen directeur. Koning blijft als directeur Beleid verbonden aan Vastgoed Belang.

Lees meer >

Jaren ’30 kantoor van energielabel G naar A

12 maart 2018
Kantoor20Cocon20Vastgoed

Cocon Vastgoed heeft net de renovatie afgerond van haar jaren '30 kantoor. Het gebouw ging van energielabel G naar A. Het doel is ook andere gebouwen te verduurzamen naar energielabel A. "Zo snel mogelijk”, zegt technisch beheerder Frank van der Wal. "Wij zien het als onze maatschappelijke plicht."

Lees meer >

Vastgoed verduurzamen? Een goede planning is de sleutel!

08 maart 2018
Bijeenkomst Rotterdam 5 maart 2018

Wilt u als vastgoedeigenaar uw woningbezit verduurzamen? Plan dan vooruit. Dat is de belangrijkste conclusie van de bijeenkomst die Vastgoed Belang en de gemeente Rotterdam organiseerden op 5 maart 2018. Lees verder op de website van Samen Energie Besparen en bekijk de drie adviezen. Klik hier.

Lees meer >