Home » Nieuws

Nieuws

CBS lanceert tool voor indexering huren

14 augustus 2017
SLEUTELS

Het CBS is gestopt met het publiceren van de maandelijkse Consumenten prijsindexcijfers (CPI) op basis van verouderde basisjaren. Dat heeft het bureau voor de statistiek eind vorige week bekendgemaakt. In plaats daarvan heeft het CBS, dat aangaf dat de prijzen voor goederen in diensten in juli 1,3 procent hoger liggen dan juli 2016, een rekentool in het leven geroepen.

Lees meer >

Save the date: kick-off jongerenmeeting Vastgoed Belang

31 juli 2017
vondelpark

De datum voor de kick-off van de jongerenmeeting is bekend! Op maandag 18 september staat de eerste bijeenkomst gepland, dan komen de jongeren bijeen in het Vondelpark paviljoen in Amsterdam. Daar krijgen zij onder meer een rondleiding door het iconische gebouw. Heb jij je al aangemeld?

Lees meer >

Uit de beroepspraktijk: ontmantelen hennepplantage

20 juli 2017
wiet

De verhuur en exploitatie van Vastgoed gaat met veel regels gepaard. Een klein foutje kan resulteren in een grote kostenpost. Daarom publiceert Vastgoed Belang elk jaar het handboek, speciaal voor haar leden. Daarnaast schenken wij elke maand aandacht aan een case uit de beroepspraktijk. Het eerste deel van deze rubriek is ter introductie gratis te lezen. 

Lees meer >