Home » Nieuws

Nieuws

‘Discussie over kamerbewoning biedt kansen voor studenten’

17 september 2018
studenten kamerverhuur

Er is eindelijk ruimte om te praten over de aanpassing van de puntentelling onzelfstandige woonruimte. Dat blijkt uit een brief over studentenhuisvesting, die vrijdag aan de Tweede Kamer is gestuurd. Vastgoed Belang juicht deze lijn van minister Ollongren van harte toe. “Veel vastgoedbeleggers willen graag investeren in studentenhuisvesting, maar de regelgeving zit dit vaak in de weg”, weet Iris Michels-Spee, directeur Vastgoed Belang.

Lees meer >

‘Nieuw puntenstelsel kamerverhuur nodig’

06 september 2018
student op kamer.jpg

Het bovenstaande stelt Bas Pickkers in het Algemeen Dagblad van 5 september 2018. De huisbaas van het jaar 2017 constateert dat de uitspraken van Henk Nijboer ongenuanceerd zijn. Het PvdA-Kamerlid wil excessen bij kamerverhuur aanpakken – iets waar Pickkers volledig achterstaat -, maar volgens de verhuurder is enige nuance wel op zijn plaats.

Lees meer >

Is de particuliere belegger de schuldige? Hoe zit het nu echt?

30 augustus 2018
woningbouw 2

‘Code Rood voor de woningmarkt’, schrijft NVB Bouw op hun website. Het bericht werd gretig opgepikt in de media, maar in het stuk worden belangrijke zaken niet benoemd. Zoals het feit dat het beleid in enkele gemeenten faalt. Juist waar de nood het hoogst is. Hoe zit het dan wel? Op die vraag geeft Vastgoed Belang antwoord.

Lees meer >

Verenigingsnieuws augustus ontvangen? Geef uw toestemming!

28 augustus 2018
Nieuwsflits leden juni 2018

Heeft u de laatste ledennieuwsflits van Vastgoed Belang niet ontvangen, maar bent u wel lid? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen toestemming gegeven. Vanwege de nieuwe privacywet (AVG) vragen wij eenmalig uw toestemming voor het ontvangen van nieuwsberichten, uitnodigingen voor bijeenkomsten en cursusinformatie.

 

Lees meer >