Home » Nieuws

Nieuws

PERSBERICHT: woonbond krijgt deksel op neus

11 januari 2018
flats 3013330 1920

Rechtbank Den Haag wijst bezwaren Woonbond tegen verstrekken inkomensindicaties af.  Dat oordeelde de rechtbank Den Haag in een zaak tegen Vastgoed Belang, IVBN en Aedes, aangespannen door de woonbond. Lees hier het persbericht dat wij samen met IVBN hebben opgesteld. 

Lees meer >

Masterclass van het bouwkundig netwerk is vol, nieuwe datum in aantocht

08 januari 2018
attic 112266 1920

LET OP!!: De masterclass van 18 januari GAAT DOOR voor de mensen die zich hebben aangemeld. De storm bereikt tussen 12:00 en 14:00 zijn hoogtepunt en zakt dan af.

De masterclass van 18 januari 2018 is vol. Heeft u zich niet kunnen inschrijven, terwijl u wel wilde komen? Meld u dan aan via het e-mailadres uit dit bericht. Wij plaatsen u dan op een lijst voor een herhalingsbijeenkomst. Datum, tijd en locatie zijn op dit moment nog niet bekend. 

Lees meer >

Steengoed wederom verschenen met Vastgoedmarkt

18 december 2017
Steengoed 4 2017 voorkant

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat de nieuwe Steengoed is verschenen. Het ledenmagazine is deze maand in Vastgoedmarkt gevouwen. Als lid ontvangt u de krant wederom gratis. Tevens vindt u een speciale bijlage van Vastgoedmarkt.

Lees meer >

Uit de beroepspraktijk: binnentrap als vluchtroute

30 november 2017
oude trap 2

De verhuur en exploitatie van Vastgoed gaat met veel regels gepaard. Een klein foutje kan resulteren in een grote kostenpost. Daarom publiceert Vastgoed Belang elk jaar het handboek, speciaal voor haar leden. Daarnaast schenken wij elke maand aandacht aan een case uit de beroepspraktijk. Het vierde deel van deze rubriek kunt u hier lezen. Heeft u zelf een juridisch conflict? Neem dan contact op met onze juridische afdeling, die helpt u graag!         

Lees meer >