Home » Nieuws

Nieuws

Terugblik op succesvol Verduurzamingscongres van Vastgoed Belang (+presentaties!)

08 november 2018
Verduurzamingscongres Vastgoed Belang 2018 1

Op woensdag 7 november 2018 werd het Verduurzamingscongres van Vastgoed Belang georganiseerd. Een viertal sprekers betraden het podium in Harderwijk en spraken de meer dan 250 aanwezigen toe over het verduurzamingsvraagstuk. Hieronder een korte uiteenzetting van de middag. De presentaties van de gastsprekers zijn voor leden van de vereniging Vastgoed Belang onderaan dit bericht te vinden.

Lees meer >

Netwerkpartner Hielkema en co levert vanaf heden huurovereenkomsten

15 oktober 2018
logo Hielkema co met advocaten

Vastgoed Belang werkt vanaf 2018 samen met netwerkpartner Hielkema en co. Dit Advocatenkantoor heeft zich toegelegd op het vastgoed- en huurrecht. Vanaf heden levert Hielkema en co aan Vastgoed Belang de huurovereenkomsten voor zelfstandige- en onzelfstandige woonruimte. De huurovereenkomsten winkelruimte en overige bedrijfsruimte zijn in ontwikkeling en zijn binnenkort verkrijgbaar. Ditzelfde geldt voor de Engelse vertaling van de huurovereenkomst zelfstandige woonruimte.

Lees meer >

Beleggers helpen bij oplossing probleem

12 oktober 2018
Bouwkraan woningbouw

Beleggers van Vastgoed Belang willen graag woningen bouwen. Procedures en inspraak zorgen ervoor dat het gemiddeld 7 jaar duurt voordat een project gerealiseerd kan worden. De crisis en herstelwet draagt bij aan snellere procedures. Dit is niet genoeg. De rijksoverheid moet de regie gaan nemen op de woningmarkt.

Lees meer >