Home » Nieuws

Nieuws

Veranderingen in vastgoedsector per 1 januari 2019

20 december 2018
Veranderingen in vastgoedsector per 1 januari 2019

Het jaar 2018 is bijna voorbij. Dat betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen. Per 1 januari 2019 treedt onder andere een regeling in werking, die de renteaftrek vermindert en verandert de financiering van de Huurcommissie. In dit artikel behandelen we enkele maatregelen, die vanaf het nieuwe jaar gaan gelden.

Lees meer >

Aangenomen wijziging Opiumwet dupeert verhuurders

19 december 2018
kweken van miruhana

De Eerste Kamer heeft dinsdag 11 december 2018 ingestemd met een wijziging van de Opiumwet die burgemeesters een verruiming van de sluitingsbevoegdheid van drugspanden geeft. Onder andere Vastgoed Belang heeft zich hevig verzet tegen dit besluit, omdat door de aanpassing van de Opiumwet ook eigenaren, die hun pand zorgvuldig en ter goeder trouw hebben verhuurd onnodig geconfronteerd met extra schade na een ontruiming.

Lees meer >

VIDEO - Vastgoed Belang Duurzaamheidscongres

16 december 2018
Verduurzamingscongres Vastgoed Belang 2018 1

Op woensdag 7 november 2018 werd het Verduurzamingscongres van Vastgoed Belang georganiseerd. Een viertal sprekers betraden het podium in Harderwijk en spraken de meer dan 250 aanwezigen toe over het verduurzamingsvraagstuk. Een korte terugblik is te zien in de onderstaande video. De complete bijeenkomst kunt u op het YouTubekanaal van Vastgoed Belang terugzien. Hier vindt u ook interviews, die we na afloop hebben opgenomen. De presentaties in PDF en een stappenplan om uw huis te verduurzamen kunt u hier bekijken.

Lees meer >