Home » Nieuws

Nieuws

Voorlopig géén uitbreiding initiatiefrecht huurders!

16 juli 2018
sleutelgat deur openmaken

Er komt voorlopig géén uitbreiding van het initiatiefrecht voor huurders. Dat schrijft minister Ollongren in een brief van 9 juli aan de Tweede Kamer. Aanleiding voor de brief was een verzoek van Kamerlid Voortman c.s. om te onderzoeken of het initiatiefrecht voor huurders wettelijk verankerd kan worden. De Wet zou huurders vergaande bevoegdheden moeten geven om aan de rechter te verzoeken de verhuurder te verplichten verbeteringen aan te brengen aan de huurwoning.

Lees meer >

Meld je nu aan voor de jongerenmeeting op 4 september 2018 in Utrecht!

09 juli 2018
Oudaen Utrecht

Na de succesvolle jongerenmeetings van vastgoedbeleggers tot 40 jaar die hebben plaatsgevonden in Amsterdam en Den Haag is het nu de beurt aan Utrecht.
Graag nodigen wij onze leden tot 40 jaar (als niet-lid kan je eenmalig vrijblijvend deelnemen aan een bijeenkomst) uit op dinsdag 4 september 2018 in Oudaen in het centrum van Utrecht.

Lees meer >

Verenigingsnieuws ontvangen? Geef uw toestemming!

26 juni 2018
Nieuwsflits leden juni 2018

Heeft u de laatste ledennieuwsflits van Vastgoed Belang niet ontvangen, maar bent u wel lid? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen toestemming gegeven. Vanwege de nieuwe privacywet (AVG) vragen wij eenmalig uw toestemming voor het ontvangen van nieuwsberichten, uitnodigingen voor bijeenkomsten en cursusinformatie.

Lees meer >