Home » Juridisch » Advies op maat » Onze juridische dienst

Onze juridische dienst

Heeft u een juridische vraag rondom (de verhuur van) uw vastgoed? De ervaren en deskundige juridische dienst van Vastgoed Belang staat voor u klaar! Bent u lid van Vastgoed Belang? Dan ontvangt u scherpe kortingen en exclusieve dienstverlening voor leden.

U kunt op verschillende manieren bij onze juridische dienst terecht: 

Gratis hulp bij korte vragen

Van maandag- tot en met donderdagochtend kunt u van 09.00 uur tot 12.30 uur bellen met de gratis telefonische helpdesk van Vastgoed Belang. De helpdesk is uitsluitend bedoeld voor korte vragen die binnen een kwartier te beantwoorden zijn. Bent u lid? Houd dan uw lidnummer bij de hand!

Telefoonnummer voor leden: 020 - 346 31 23 (lokaal tarief)
Telefoonnummer niet-leden: 0900 - 606 06 05 (€0,80 per minuut)

Liever via de mail? Gebruik dan ons contactformulier om (beknopt!) uw vraag te stellen.

Uitgebreid advies voor een scherp tarief

Heeft u een complexe vraag, of heeft u uitgebreider advies nodig? Onze juristen hebben alle kennis en kunde om ook deze zaken op te pakken. Dit kan schriftelijk, maar ook middels een persoonlijk adviesgesprek. Hier voor kunt u contact met ons opnemen via juridisch@vastgoedbelang.nl.

Uurtarief voor leden: €135 per uur, excl. BTW
Uurtarief voor niet-leden: €195 per uur, excl. BTW

Gratis inloopspreekuur

Exclusief voor leden!

Met ingang van 28 mei 2020 is het juridisch spreekuur verplaatst van donderdagochtend naar donderdagmiddag.

Leden van Vastgoed Belang zijn welkom tijdens het inloopspreekuur op ons kantoor in Amsterdam op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur. Een van onze juristen staat dan voor u klaar voor een gratis persoonlijk gesprek van maximaal een halfuur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. U kunt hier drie keer per jaar gebruik van maken.