Home » Juridisch » Advies op maat » Onze juridische dienst

Onze juridische dienst

Heeft u een juridische vraag rondom (de verhuur van) uw vastgoed? De ervaren en deskundige juridische dienst van Vastgoed Belang staat voor u klaar! Bent u lid van Vastgoed Belang? Dan ontvangt u scherpe kortingen en exclusieve dienstverlening voor leden.

U kunt op verschillende manieren bij onze juridische dienst terecht: 

Gratis hulp bij korte vragen

Van maandag tot en met donderdag kunt u bellen met de gratis telefonische helpdesk van Vastgoed Belang. De helpdesk is uitsluitend bedoeld voor korte vragen die binnen een kwartier te beantwoorden zijn. Bent u lid? Houd dan uw lidnummer bij de hand!

Telefoonnummer voor leden: 020 - 346 31 23 (lokaal tarief)
Telefoonnummer niet-leden: 0900 - 606 06 05 (€0,80 per minuut)

Liever via de mail? Gebruik dan ons contactformulier om (beknopt!) uw vraag te stellen.

Uitgebreid advies voor een scherp tarief

Heeft u een complexe vraag, of heeft u uitgebreider advies nodig? Onze juristen hebben alle kennis en kunde om ook deze zaken op te pakken. Dit kan schriftelijk, maar ook middels een persoonlijk adviesgesprek. Hier voor kunt u contact met ons opnemen via info@vastgoedbelang.nl.

Uurtarief voor leden: €135 per uur, excl. BTW
Uurtarief voor niet-leden: €195 per uur, excl. BTW

Gratis inloopspreekuur

Exclusief voor leden!

Iedere donderdagochtend (9.30 - 11.00 uur) zijn leden van Vastgoed Belang welkom tijdens het inloopspreekuur op ons kantoor in Amsterdam. Een van onze juristen staat dan voor u klaar voor een gratis persoonlijk gesprek van maximaal een halfuur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. U kunt hier drie keer per jaar gebruik van maken.