Home » Juridisch, Producten & Diensten » Juridisch » Juridische Helpdesk » Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur

Wegens de huidige corona maatregelen is er op de donderdagmiddag tussen 13:30 en 15:00 geen inloopspreekuur op het kantoor van Vastgoed Belang in Amsterdam. 

Om u eenvoudig te woord te kunnen staan kunnen alle leden van Vastgoed Belang drie keer per jaar gratis een online afspraak maken van telkens een half uur op donderdagmiddag van 13:30 tot 15:00. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier met vermelding van het lidmaatschapsnummer en e-mailadres. Als lid krijgt u vervolgens een uitnodiging van Vastgoed Belang voor een zoomafspraak met een tijdslot. Voor meer informatie, klik hier

 

 

Exclusief voor leden!

Leden van Vastgoed Belang zijn welkom tijdens het inloopspreekuur op ons kantoor in Amsterdam op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur. Een van onze juristen staat dan voor u klaar voor een gratis persoonlijk gesprek van maximaal een halfuur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. U kunt hier drie keer per jaar gebruik van maken.

  • U hoeft hiervoor geen afspraak te maken
  • U heeft gratis een persoonlijk gesprek met een jurist (halfuur)
  • Van deze mogelijkheid kunt u maximaal drie keer per jaar gebruik maken
  • Een gesprek duurt maximaal een halfuur

Het inloopspreekuur is bedoeld voor kort te beantwoorden, losstaande vragen die geen betrekking hebben op een actief dossier of verband houden met eenzelfde probleem waarvoor u eerder gebruik hebt gemaakt van het gratis inloopspreekuur.

Niet-leden kunnen géén gebruik maken van deze mogelijkheid.