Home » Juridisch, Producten & Diensten » Juridisch » Juridische Helpdesk » Online

Online

Nieuw! Online spreekuur en adviesgesprekken bij de Juridische Dienst van Vastgoed Belang.

Niet alleen de leden rondom Amsterdam kunnen gebruiken van het juridische spreekuur maar vanaf heden kunnen alle leden van Vastgoed Belang de drie keer per jaar gratis online gesprek van een half uur aanvragen. De gesprekken zijn bedoeld als u een korte vraag heeft die kan worden beantwoord binnen het half uur. Voor een meer complexe kwestie of als u meerdere vragen heeft of als u niet beschikbaar bent op het spreekuurtijdstip, kunt u vanaf heden ook online een adviesgesprek van half uur met een jurist afspreken.

 

Hoe vraagt u een gesprek aan voor het gratis juridische spreekuur?

U kunt de gesprekken aanvragen via de email juridisch@vastgoedbelang.nl of via het contactformulier met daarbij de uiteenzetting van uw vraag en het vermelden van een e-mailadres waarop u het online gesprek wilt voeren.

 

Wanneer is het online spreekuur?

Het online spreekuur is elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur. U krijgt via Zoom of Teams van de juridische dienst een uitnodiging voor het inloopspreekuur gesprek met daarbij een tijdslot van een half uur. De sessie duurt precies een half uur en zal daarna eindigen. De jurist zal daarom het tijdsverloop monitoren opdat we u uw vraag binnen dit half uur helemaal hebben behandeld. Mocht het blijken dat u na het spreekuurgesprek nog nader advies nodig heeft, kunt u altijd nog met de jurist een vervolg adviesgesprek aanvragen of via juridisch@vastgoedbelang.nl of het contactformulier, nog extra stukken mailen voor een schriftelijk advies Het ledenuurtarief betreft €140, - excl. btw.

 

Complexer probleem of niet beschikbaar op het spreekuur?

Als u een complexer probleem heeft, meerdere vragen heeft of niet beschikbaar bent op het spreekuur, is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen van een uur of langer. U kunt deze gesprekken op dezelfde wijze aanvragen als de spreekuur gesprekken met dien verstande dat u naast het uiteenzetten van uw vraag en het vermelden van een e-mailadres, ook documenten kunt meesturen die de jurist kan bestuderen voorafgaand aan uw gesprek. U verkrijgt van de juridische dienst een uitnodiging voor het gesprek en een factuur met het verzoek om dit bedrag voorafgaand aan het online gesprek te voldoen. Het ledenuurtarief betreft €140, - excl btw.

 

De juridische dienst van Vastgoed Belang staat voor klaar!