Home » Juridisch, Producten & Diensten » Juridisch » Juridische Helpdesk

Juridische Helpdesk

Online

U kunt vanaf heden ook online een adviesgesprek van een half uur met een jurist afspreken. De gesprekken zijn bedoeld als u een korte vraag heeft die kan worden beantwoord binnen het half uur. Voor een meer complexe kwestie of als u meerdere vragen heeft of als u niet beschikbaar bent op het spreekuurtijdstip. Klik hier voor meer informatie. 

 

Gratis inloopspreekuur

Wegens de huidige corona maatregelen is er op de donderdagmiddag tussen 13:30 en 15:00 uur geen inloopspreekuur op het kantoor van Vastgoed Belang in Amsterdam. 

Om u eenvoudig te woord te kunnen staan kunnen alle leden van Vastgoed Belang drie keer per jaar gratis een online afspraak maken van telkens een half uur op donderdagmiddag van 13:30 tot 15:00. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier met vermelding van het lidmaatschapsnummer en e-mailadres. Als lid krijgt u vervolgens een uitnodiging van Vastgoed Belang voor een zoomafspraak met een tijdslot. Voor meer informatie, klik hier. 

Let op! Als u een complexer probleem heeft, meerdere vragen heeft of niet beschikbaar bent op het spreekuur van donderdagmiddag, is het mogelijk om een online adviesgesprek van een uur of langer aan te vragen. Voor meer informatie, klik hier.

Gratis telefonisch advies

De helpdesk van Vastgoed Belang helpt u graag verder met al uw (juridische) vragen. Bijvoorbeeld voor een telefonisch advies of voor het maken van een afspraak. Hieronder vindt u de verschillende manieren om met onze helpdesk in contact te komen. De helpdesk is uitsluitend bedoeld voor vragen die kort te beantwoorden zijn (maximaal 15 minuten).

Telefoonnummer leden:  020 - 346 31 23 (houd u uw lidnummer bij de hand)
Telefoonnummer niet-leden:  Stel uw vraag via het contactformulier

Gratis schriftelijk advies

Als u het makkelijker vindt om uw vraag te mailen, klik dan hier. Uw vraag versturen per post kan naar:

Vastgoed Belang
Haaksbergweg 75, 1101 BR Amsterdam 


Korte vragen (bewerkingstijd maximaal 15 minuten) worden gratis beantwoord. Vergt het bestuderen en beantwoorden van uw vraag meer dan een kwartier, dan brengen wij een ledentarief van € 140,- per uur (excl. btw) in rekening. U wordt daarover (vooraf) door ons geïnformeerd.

Niet-leden betalen voor deze dienst €195,- per uur (excl. btw). Het bovenstaande is tevens van toepassing op de vragen met betrekking tot energie. 

Bent u lid bent van de Stichting Weerstandsfonds, dan ontvangt u financiële compensatie als een zaak tegen een huurder wordt gewonnen.

 

Meer dienstverlening?

Meer informatie over onze producten (juridisch advieshuurincasso, advies op afspraak en schuldbewaking) kunt u hier vinden. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief terecht bij een van onze partners.

Mr. A. Noordermeer-

van der Heide

Mr. H.J.J. de Heer

 

 Mr. A. Noordermeer van der Heide Vastgoed Belang  Mr. H.J.J. de Heer Vastgoed Belang