Home » Juridisch, Producten & Diensten » Juridisch

Juridisch

Heeft u een juridische vraag rondom (de verhuur van) uw vastgoed? De ervaren en deskundige juridische dienst van Vastgoed Belang staat voor u klaar! Bent u lid van Vastgoed Belang? Dan ontvangt u scherpe kortingen en exclusieve dienstverlening voor leden.

U kunt op verschillende manieren bij onze juridische dienst terecht: 

 

Online

U kunt vanaf heden ook online een adviesgesprek van 1 uur met een jurist afspreken. De gesprekken zijn bedoeld als u een korte vraag heeft die kan worden beantwoord binnen het half uur. Voor een meer complexe kwestie of als u meerdere vragen heeft of als u niet beschikbaar bent op het spreekuurtijdstip. Klik hier voor meer informatie. 

Gratis inloopspreekuur

Exclusief voor leden!

I.v.m. de huidige corona maatregelen voeren onze juristen uitsluitend de juridische spreekuren digitaal. Een van onze juristen staat dan voor u klaar voor een gratis persoonlijk gesprek van maximaal een halfuur. Plan uw afspraak in via juridisch@vastgoedbelang.nl voor de donderdagmiddag. U kunt hier drie keer per jaar gebruik van maken. 

Gratis hulp bij korte vragen

Van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 12.30 uur kunt u bellen met de gratis telefonische helpdesk van Vastgoed Belang. De helpdesk is uitsluitend bedoeld voor korte vragen die binnen een kwartier te beantwoorden zijn. Bent u lid? Houd dan uw lidnummer bij de hand!

Telefoonnummer voor leden: 020 - 346 31 23 (lokaal tarief)
Telefoonnummer niet-leden: Stel uw vraag via het contactformulier

Liever via de mail? Gebruik dan ons contactformulier om (beknopt!) uw vraag te stellen.

Uitgebreid advies voor een scherp tarief

Heeft u een complexe vraag, of heeft u uitgebreider advies nodig? Onze juristen hebben alle kennis en kunde om ook deze zaken op te pakken. Dit kan schriftelijk, maar ook middels een persoonlijk adviesgesprek. Hier voor kunt u contact met ons opnemen via juridisch@vastgoedbelang.nl.

Uurtarief voor leden: €140 per uur, excl. BTW
Uurtarief voor niet-leden: €195 per uur, excl. BTW