Home » Cursussen » Partner FOI » Over onze cursussen

Over onze cursussen

Vastgoed Belang organiseert in samenwerking met FOI Financieel Opleidingsinstituut verschillende relevante opleidingen en cursussen (met PE punten) voor de particuliere vastgoedbelegger of -beheerder. Leden van Vastgoed Belang ontvangen fikse kortingen op het cursusaanbod. Niet-leden die zich tijdens deelname aan een van de cursussen aanmelden als lid, krijgen alsnog de ledenkorting en kunnen direct profiteren van alle andere ledenvoordelen die de vereniging heeft!

De voordelen 

  • Een uitgebreid en relevant aanbod aan opleidingen en cursussen die goed aansluiten op de dagelijkse praktijk van de particuliere vastgoedbelegger.
  • Meer en beter inzicht in het management van uw vastgoedportfolio, met een hoger vastgoedrendement als resultaat.
  • U blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van vastgoedmanagement en -beleggingen. 

 

Partner FOI Financieel Opleidingsinstituut

FOI Financieel Opleidingsinstituut verzorgt al ruim vijftien jaar opleidingen en cursussen (met PE Punten) voor financiële professionals in de zakelijke dienstverlening, non-profit en het bedrijfsleven. FOI biedt speciaal voor leden een breed scala van cursussen (met korting) aan bij ons op kantoor.

Niet-leden die zich tijdens deelname aan een van de cursussen aanmelden als lid van de vereniging Vastgoed Belang krijgen alsnog de ledenkorting en kunnen direct profiteren van alle andere ledenvoordelen die de vereniging en de Ledenservice te bieden heeft! Het lidmaatschap is dan snel terugverdiend.